Åker på pisk

Morran "Inte snällast i kommun" åker på pisk – men ger förstås svar på tal:Nina Hemmingsson for president! Älskar hennes enrutingar som tycks ha mig som inspiration. Dessutom har jag länge misstänkt att läckan är självaste Fröken Bitter... Som tydligen slutat blogga..?!

Spegel, spegel på väggen där...

I dag kom jag till insikt. Jag har under en skapligt lång tid gått runt och levt i villfarelsen att jag har en guldspegel. Nöjd och belåten har jag varit. Men nu insåg jag att så inte är fallet.

Här finns ingen guldspegel. Nu undrar jag vem det är som har en sådan spegel? Varför har jag fått för mig att jag har en?

Nåja. Är inte så intresserad av det psykologiska i detta. Hej då djup, hej yta. Jag är alltså främst intresserad av att få fram följande: Jag vill ha en guldspegel. Rektangulär, gärna så hög som möjligt och får inte vara för smal. Med guld menar jag inte gjord av guld utan en "guldfärgad" ram och helst ska den vara lite "snirklig" a'la lite gammaldags.

Var får jag tag på en? Ikea hade inget att erbjuda, så jag börjar med att checka Blocket. Men först kanske jag ska köpa pizza till lunch?Fredagkväll på sjukhuset. Var sugen på att...

2012-04-21_01_09 (MMS)

Fredagkväll på sjukhuset. Var sugen på att se pippi långstrump - här finns ju vhs-spelare! Men filmen funkade inte så det fick bli pulp fiction i stället. Nu: hockey.


Räknar ner till slaget om Pennsylvania

Ridningen har tyvärr gått på sparlåga för mig i flera år. Men i dag tog jag och Murke en grymt rolig ridtur över Futten och passade förstås på att lägga in lite lättsamt dressyrarbete. Gissar att jag kommer att ha skönt med träningsvärk i morgon! Timmarna i stallet innebar förutom att jag insåg hur mycket jag saknar hästeriet också väldigt mycket surrande. Välbehövligt!

I morgon är det långpromenad som gäller för mig och Ems. Min förhoppning är att kulglass-försäljningen har kommit i gång så att jag kan ägna promenerandet åt att äta kiwi-glass. Har ett stort sug efter detta.

Ja, det var en uppdatering för att visa att de två senaste inläggen inte bara var ett infall utan faktiskt ett tecken på att jag ska försöka komma i gång med bloggandet igen. Men nu är det uppladdning inför nattens NHL som gäller. Adios!

Mest intressanta matchserien någonsin?

Eeehhhm... Jag kan ha råkat nämna ett antal gånger att jag inte älskar Jaromir Jagr. Men snart 25 år gammal, och med en numera större dos ödmjukhet än en idiotisk envishet, får jag nog faktiskt säga att det gör jag.

Med all respekt för MODO:s silly season och finalen mellan Brynäs-Skellefteå (där jag för övrigt kan tänka mig vilken SM-segrare som helst faktiskt. Men har inget emot att Skellefteå vinner i morgon så att a) jag får se mer av denna sköna serie och b) Brynäs kan få ny chans att ta hem guldet i Tablettasken) – det mest intressanta just nu är ju ändå åttondelssfinalen mellan Philadelphia och Pittsburgh.

Till att börja med är det ju ett hatiskt derbymöte mellan riktiga topplag. Min gamla favorit och min nytillkomna favorit möts. Bara en sådan sak! Lite svårt är det faktiskt att veta vilka jag helst ser går vidare...

Jag trodde som de flesta andra att detta skulle bli en grymt jämn serie, men att det kanske skulle vara fördel för Pens ändå.

Men nu står det 3-0 till Philly. Och gårdagens match var extra plus de luxe. Hockeyporr är ett vansinnigt utslitet uttryck, men ordet är gjort för att beskriva just den matchen tror jag.

Som pricken över i – i morgon natt är det dags igen. Dags för min älskling Sidney Crosby att hålla sig fast på piedestalen då.

---

Eftersom att jag är okej med vilka lag som än vinner i ovanstående matchserier tycker jag mig vara värd att få en hockeyslutspels-önskan att gå i uppfyllelse. Jag väljer att Vancouver vänder på sitt dödsläge. Tack på förhand!

In the clearing stands a boxer

Ibland händer saker man inte ens vill ska hända ens värsta fiende. Men jag är så himla tacksam att jag har världens bästa familj och vänner! Verkligen världens bästa. ♥

Senaste veckorna har varit tuffa, men nu går det ändå att se en ljusning. Inte för att tiden framöver kommer att bli lätt – tvärtom – men just tack vare min familj och vänner så känns det tryggare. Och jag vet att lilla N är en fighter. Det här ska gå bra. 
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...