Även stenhjärtan kan bli varma

Jag satt och försökte leka lite med photoshop och därmed också försöka lära mig något, men det hände inte mycket. Det enda det resulterade i var att jag fick ett anfall och var tvungen stänga ner programmet. Herregud, hur börjar man när man är nybörjare?

Jag är alldeles för otålig för att börja med struntsaker. Jag vill göra sånt här:

image8Den Blonda Häxan är det som gjort ovanstående bild. Supersnygg tycker jag! Tyvärr är det väl också så att den stackaren kommer få ställa upp och agera lärare åt mig i Photoshopandets svåra konst. Hon och Stockholmsfjollan ligger ruskigt risigt till.

Den blonda häxan har nu installerat sig i den Kungliga Hufvudstaden och trots smärre (för att vara positiv) missöden med spisen och uppsugna getingar verkar hon ha funnit sig tillrätta. Det känns som att mitt hjärta genast blir lite lättare och att klumpen försvinner. Lilla Häxan mår bra. Det värmer i mitt lilla stenhjärta.

Hur hon ska klara av farligheterna är dock oklart. Fjollan är mest oroad över rulltrapporna, och jag oroar mig mest för Häxan och spisen. Dagens stekning av bacon höll på att orsaka en ordentlig olycka. Nåja, hon klarar sig alltid.

Förutom Photoshop måste jag lära mig QuarkXpress också. Jag ska jobba på det under hösten.

Morran hissar: Peter Forsberg. Motivering: Överflödig.

Morran dissar: Coop. Hur kan man ha en affär utan att sälja rostade solrosfrön och sojabönor?! Skandal på hög nivå.

image1


Kommentarer
Postat av: sassa

denna jävla foppa..haha men du d finns en massa guider me photoshop ju kolla in dom :)

2007-08-21 @ 21:01:14
Postat av: Häxan

Du behöver inte oroa dig, jag ska snart lära mig att bemästra spisen, liksom jag bemästrar alla män i mitt liv! Eller nåt. Förövrigt ger du mig alldeles för mkt cred, jag har ju för tusan bara målat på Scarlettbilden! Det är lätt att lära sig, jag ska visa dig om din msn funkar nån jävla gång! :P

2007-08-25 @ 17:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...