Fyra månader sedan SM-Guld, Kanot-VM och landslaget i fotboll

Söndagens jobb var riktigt kul. Roligt att få jobba igen efter en nästan helledig sommar.

Max Ed och resten av den svenska besättningen i K4 500 meter slutade 8:a (och därmed före värdnationen Tyskland) i Kanot-VM. Jätteroligt! De hade otur på 1000 meter och fick fel på rodret vilket ledde till att de blev diskvalificerade i 1000 meter och därmed gick miste om OS-platser, så att ta sig till final på 500 meter kändes nog som en riktigt härlig revansch. Jag pratade med Max direkt efter finalen och han var väldigt nöjd. Det är hans första VM som senior, och han tyckte förstås det var extra stort att då också få köra final. 500 meter hade de heller inte tränat så mycket på (fokuset låg på 1000 meter) så det var en smula otippat. Artikeln blev helt okej och NWT hade också publicerat den.

Dessutom fick jag ringa svenske förbundskaptenen i P92 fotbollslandslaget, Hans Lindbom, för att fråga om han kunde avslöja om Arvikaspelaren Marco Rönning skulle vara med i truppen eller inte. Truppen skulle officiellt inte presenteras förrän under måndagen egentligen, men eftersom AN är en tredagarstidning gick han med på att avslöja att Marco skulle vara med. Det blev en kortare nyhet där det presenterades att han skulle vara med, samt lite om på vilka grunder han togs med i truppen. Främst var det Marcos fina vänsterfot, bra speluppfattning och bra karaktär som Hans värdesatte hos Marco.

I övrigt skrev jag om rallycross EM-deltävling nere i Belgien samt seriefotboll. Det blev en ganska stressig dag, men just nu känns det som jag skulle kunna jobba hur mycket som helst efter att ha mest slappat sommaren igenom.

---

Idag är det fyra månader sedan en av världens absolut största händelser. En av de allra bästa dagar som någonsin funnits i historien. MODO Hockey blev Svenska Mästare och fick lyfta Le Mat. Världens bästa hjältar!


image2


Bilden kommer från Linda.MODO skriver att det nu är klart att Yetman ska spela med tröjnummer 22. Phu! Att han inte får nummer 21:e känns på många vis skönt...

Justin Morrison har nu gått till finska TPS utan att ha spelat en matc med indianerna. Jag hade gärna sett honom kvar i Sverige för att få chansen att se honom spela, men å andra sidan känns det skönt att slippa honom i Elitserien. Får vi inte ha honom i MODO ska ingen annan i ES heller få ha honom.

image1


Kommentarer
Postat av: Linda

Bilden är underbar, det är en av de finaste :) Hela fyra månader sen! Som du säger känns det som om det vore igår. Men man ler än bara man tänker på den underbara helgen.

2007-08-15 @ 07:42:29
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: fritzzen

Yetman kan nog vara en bra värvning om Modo får "fart" på honom, en sniper är precis vad Modo behöver, känns som det är det dom saknat. Förra säsongen hade de kuusela, nu har de yetman:P

2007-08-19 @ 23:09:26
URL: http://www.josseforsik.se
Postat av: Morran

fritzzen: Ja precis. Han känns som en perfekt ersättare till Kuusela!

2007-08-20 @ 01:33:41
URL: http://remrem.blogg.se/morran/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...