Lite beröm har aldrig skadat

I torsdagsnatt när jag satt uppe och såg Detrot få pisk av Edmonton (lycka!) fick jag också se hur Kristian Huselius öste in poäng mot Tampa Bay. Min första tanke var hur skönt det måste kännas för honom att få lyckas med en sådan poängskörd så buttre Mike Keenan kan tina upp och ge honom en klapp på axeln.

Dagen därpå kunde man läsa om att Keenan inte alls varit särskilt inponerad över Husse. Okej, man har spelare man har svårare för än andra, men att som coach ha mer eller mindre ett hat mot en viss spelare tycker jag är vansinne. Att dessutom sedan inte ens kunna svälja sin stolthet och i alla fall ge någon typ av vettig bekräftelse är helt befängt. Gör man fem poäng i en match, så har man varit bra oavsett vad man sedan åstadkommit i matchen utöver just de poängen samt tidigare under säsongen och hur lagens försvarsspel såg ut.

image211



Inatt var Husse återigen stekhet och gjorde fem nya poäng. Nu är det faktiskt dags att ge honom en klapp på axeln, Iron-Mike. Lite beröm har aldrig skadat någon.

---

På tal om det. Det är fritt fram för dig Murke att ge mig en klapp på axeln för att jag letade som en vindögd iller efter ditt morotsbröd häromdagen och till på köpet nästintill vrickade hela kroppen. En fika på detta och vi är kvitt.

image136


Kommentarer
Postat av: Linda

Vi vet alla att Mike Keenan är en svenskhatare, men Huselius ska allt ha beröm för in insats de senaste matcherna :) Mer sådant tack!
Ikväll drar ÄNTLIGEN Elitserien igång igen :)

2007-12-18 @ 11:47:35
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...