Omslagsmannen med största hjärtat

Jag har alltid sagt att den dagen jag vill ta en liten paus från mitt jobb som världens bästa hockeyskribent så ska jag köra en stund som chefredaktör på Cosmopolitan eller SOLO, som omväxlings skull. Tveksamma miner och hånskratt har det blivit när jag berättat om att jag tänker ha Kung Forsberg på varje omslag.

Men vad säger ni nu då?

image195 image197

Så där ja. Första steget på karriärstegen avklarad. Omslagen känns faktiskt ytterst viktigt att börja med. Upplagorna kommer säljas som smör i solsken.

Nej, ett under har inte skett. Jag har inte lärt mig trolla i Photoshop (och grisar kan inte flyga). Bilderna kommer istället från grymt roliga MagMyPic. Studsa in och testa egna omslag nu! Idén hittade jag hos Kenza.

---

Om någon mot all förmodan skulle ha något emot att inte ha den mannen på omslaget trots den kunglighet han huserar med, så förslår jag att ni kollar in det här eller detta  Mer ödmjuk och generös människa får man leta efter. Det är ingen konstighet med att han för mig och många andra är Gud.

End of preach.

image136

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag gillar omslagen :) Fast det förstod du väl att jag skulle göra. HEHE! Kung Forsberg passar på vilket omslag som helst i stort sätt :)
och han är verkligen en generös man :)

2007-12-05 @ 20:06:10
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...