Salle visar läget

Världens bästa bildhitterska Linda visade denna bild med anledning av hur tungt det känns just nu som MODO-supporter. Det har gått allt annat än bra efter uppehållet, och det är inte utan anledning som man oroar sig. Jag trodde matchen mot Timrå skulle bli vändningen, men det känns som uppförsbacken fortsätter. Precis som Linda så lider jag med Salle och övriga i laget.

image194


Salle får visa läget. Det känns tungt just nu. Hockeyn, skolan och mitt liv (ja, det där utanför hockeyn och skolan, ni vet. Jaså inte? Jodå, det finns ju ett sånt). Men, mest är det väl jag som gör en höna av en fjäder. Det är bara att rycka upp sig och köra vidare, men just nu känns det väldigt kämpigt att göra det.

Helgen har bestått av jobb, plugg och sociala aktiviteter, och sedan avslutades helgen med ett mindre trevligt besked. Känns som att söndagar har gått och blivit "jobbigt-besked-dagen", och ja, det känns lite lagom surt så där. I övrigt har veckan varit kanon sånär som hockeyångest, tentaångest, pluggångest och stressångest. Lyckat besök hos frissan, skön sockerdimma med Stockholmsfjollan, roligt drag med Murke och Em och flertalet lyckade shoppingrundor.

Men, det tunga finns där och gör att det blir svårtacklat det mesta nu. När sedan söndagen dessutom avslutas med en rejäl boarding så blir det att haka på Salles hänga-läpp-visa här ovan.

---

För nittionionde gången kommer också den nu väl använda repliken: ...Och det har bloggen fått lida för. Jag har fullt upp med allt och hinner inte blogga, trots att jag har massor jag vill plita ner. Har varit dålig på att svara på kommentarer också, men det kommer. I övrigt är det otroligt tacksamt och kul att se att det är många som kikar in på bloggen varje dag, trots att jag varit dålig på att uppdatera. Tack!

(Nu får detta vara sista gnäll-inlägget. Imorgon ska jag rycka upp mig, och då jävlar!)

image136



Kommentarer
Postat av: Linda

Du gjorde helt rätt i att sno bilden, för bilden bevisar verkligen hur allt känns just nu :( Det måste verkligen bli en vändning på det här...när det går tungt för MODO,känns allt så jobbigt!

2007-12-03 @ 17:22:48
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...