Jag hatar straffläggningar

Det är som ett lotteri, och alltid är det mitt lag som förlorar. Nåja, det är visserligen just därför jag hatar straffläggningar och jag vet att dubbelmoralen lyser igenom då jag helt byter åsikt och istället påstår mig älska straffar de gånger mitt lag väl vinner straffläggningen.

Men straffläggning mellan Philadelphia Flyers och New York Rangers händer alldekes för ofta, och det är alltid med bitterhet jag nervöst genomlider det hela. Min vidskeplighet sätts på stenhårt prov och får sig allt som oftast en ordentlig törn. Trots diverse ritualer hjälper det inte. Därför fick jag igår se Rangers gå upp i delad ledning med Flyers i Atlantic Division efter att Henrik Lundqvist agerat vägg i straffläggningen och Brendan Shanahan fått hål på Martin Biron. I övrigt var det en riktigt bra och jämn match, men som sagt, den där straffläggningen förstörde det hela. Trots förlust hade ändå Denis Tolpeko en bra dag igår. 22-åringen assisterade först fram Jim Dowd till 1-0-målet för Flyers, och passade sedan på att göra sitt första NHL-mål. Det kom riktigt lämpligt dessutom då det blev kvitteringspucken till 3-3.

---

För Colorado Avalanche blir det inatt Dallas Stars som står för motståndet. Jag är dock på väg till sängen så det blir ingen match för min del. Min influensa mår bäst av lite mer vila just nu.

---

MODO - Luleå i torsdags, och Andreas Salomonsson gjorde sin bästa match för säsongen och var kung ute på banan. Härligt! Sådana takter vill vi fortsätta se av Salle! Imorgon väntar hemmamatch och det är Brynäs som ska få pisk. Vissa fick fyra gratisbiljetter till sektionen bakom båsen och vissa får vara glada om de ens får sektionen hemma i soffan. Jag tillhör den andra kategorin, förstås.

Nej, nu blir det läggdags. Stor dag imorgon.

image136


Kommentarer
Postat av: Linda

Salle var grym i torsdags! Han är helt klart en av Elitseriens bästa spelare när han visar sig från den sidan! Mer sådant tack! och tre poäng idag! Hoppas du får se matchen på tv'n.

2007-11-17 @ 10:39:57
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: matilda

vem fick fyra gratis biljetter?

2007-11-19 @ 15:23:01
Postat av: Morran

Matilda: Det var en kompis som fick gratisbiljetter från sitt jobb.

2007-11-20 @ 13:33:57
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: matilda

jag fick biljetter av zajkowski, fast vi fick betala men han fixade dom åt mig.

2007-11-21 @ 19:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...