Nedräkning inför länsderbyt

Dags för länsderby mot Timrå nu, och nedräkningen har börjat. Möte i E.ON-arena ikväll och sedan returmöte uppe i Swedbank på måndag. Jag har haft lite småplaner på att försöka få tag på billiga biljetter och fara upp till returmötet, men det känns som att inte vare sig tiden eller pengarna räcker till. Jag har fullt upp med c-uppsatsen nu och får nog låta hockeyn komma i andra hand ett tag.

Vad gäller matchen ikväll hoppas jag MODO kan få lite mer utdelning vad gäller offensiven. Jag såg inte förlustmatchen senast mot Brynäs, men som Harald Lückner sa så är det mål framåt som behövs.

Att Niklas Sundström blir borta i två-tre veckor är verkligen ett tungt avbräck, särskilt då vi redan har elitseriens bäste back (och offer för min kärlek), Mattias Timander, borta på grund av ryggproblem samt Ronald Petrovicky och Tommy Wargh. Särskilt kommer Susses avbräck märkas i spelet i numerärt överläge där jag, till skillnad mot många andra,  tycker att han lyckas bra med att styra, öppna upp boxen, skapa ytor och hålla uppe passningstempot och framförallt leverera precisa passningar.

---

I övrigt så tycker jag Herr Wikegårds uttalande igår i Hockeykväll var vansinnigt roligt efter att jag tänkt och funderat lite. Igår tyckte jag det var ett riktigt töntigt uttalande som återigen gör att man stör sig på hur Niklas alltid ska komma med den ena kängan efter den andra mot MODO. Men som sagt, efter lite betänketid var "sugrörs-visan" ganska roande trots allt.

Mest roande ska det bli att se om Wikegård ges någon särskild hälsning på bara överkroppar.

image136

Kommentarer
Postat av: Linda

Det gick inge bra igår :/ Orättvis förlust! MODO skulle ha vunnit, de spelade ju riktigt bra, men det där sista lyckades inte...mål!
Wikegårds uttalande var roltigt, haha! Men det är bara Wikegård som kan säga något sånt där. Han tar alla tillfällen i akt och kommentera MODO när det är något "dåligt". Om det hade varit Djurgårdare som stod sådär hade han inte sagt något! Men ändå, var det roligt :)

2007-11-21 @ 10:44:07
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Ida

Jaa.. vad säger du om förlusten igår..?

2007-11-22 @ 00:08:41
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...