Jag spelade tärning med döden

Som synes, så vann jag också. Det gör jag alltid på allting så det var ju ingen konstighet med det hela heller. Att övervinna döden är heller inga problem då det enda som krävs är lite jävlar anamma och envishet samt lite slughet. Svårare än så är det alltså inte. Däremot ska man inte underskatta döden. Man ska vara medveten om dödens förmåga att komma när man minst anar det och inte alls är förberedd. Dessutom ska man ta i beaktande att döden kan vara betydligt mer skrämmande än vad man tror. Tyvärr är det faktiskt så.

Jag har hört många roliga, tragiska, underbara, skrattretande, speciella, inte så speciella eller magnifika smeknamn. Men... smeknamnet  "döden" kommer verkligen på topplistan.

Få saker kan vara lika roliga som att berätta att man blivit förförd av döden, eller att döden vill att man kommer ner... Eller att väsa fram att döden väntar, alternativt finns en trappa ner...  Det är ett återkommande humorinslag för mig, Murke och Lurke och trots att vi kört det där tusen gånger om nu så är det alltid lika roligt

Det bästa av allt är att det egentligen inte finns någon direkt historia bakom att döden fick heta just döden. Det bara blev så. Tragiskt nog. Vem vill bli kallad döden? Hellre blir jag nog kallad vattenkoppor, hjärtinfarkt eller cancer. Döden, det är så definitivt och slut, liksom.

Man är redan på förhand dömd till att förlora.

---

Nu ska jag skriva färdigt PM2 gällande C-uppsatsen och maila in till min handledare. Jag måste komma på lite fler teorier vilket inte är det lättaste. Dessutom ska man planera tiden också för kursen samt ha klart för sig vilka metoder man ska använda sig av. Allt detta innan kursen ens har hunnit börja!

Dessutom har vi inlämning av en hemtenta samt seminarium denna veckan, så nu gäller det att sätta igång med pluggandet.

image136



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...