"Klart du får!"

Jodå, Svartvadet och hans mannar tyckte visst att det var helt okej att Kung Forsberg tränade med dem. Imorse gick The God på is och det blev cirka en och en halv timme som han spenderade med att känna sig för om högerfoten verkar fungera bra efter operationen och om den sitter där den ska.



image78




image79

Bilder från Aftonbladet.


I media är han noga med att poängtera att han inte är stressad. Han har tid på sig, och jag tycker det känns riktigt bra att han nu verkar ta den tiden på sig. Han har lärt sig genom åren hur viktigt det är att ha tålamod, och nu verkar han fast besluten om att testa foten och se om det fungerar eller inte. Någon brådska har han inte heller, med tanke på att han har nästan 4-5 månader kvar innan transferfönstren stänger i elitserien och NHL.

Det är tur att MODO är snälla och låter honom vara med. Ja, det måste ju ha varit en stor uppoffring att låta The God spendera tid på isen. Ibland blir man nästan galen på Forsbergs enorma ödmjukhet.
- Jag är tacksam över att de låter mig vara med. De har ju en backplats över.

"Låter mig vara med"? MODO tackar sig snarare lyckliga över att han är med. Harald Lückners kommentar till MODO Hockey är bara ett bevis på det:
- Tvärtom, säger Harald. Han är alltid välkommen att träna med oss, fattas bara. Vi ser heller inget märkvärdigt med det. Peter är alltid som en i gänget bland Svartvadet, Sundström, Timander, Salomonsson och de andra.

Och skulle det trots allt bli några problem på den fronten, så ställer jag gärna upp och fixar en is till honom.

Läs mer om The God på MODO Hockey samt i Örnsköldsviks Allehanda, Expressen och Aftonbladet.

---

Ken Campbell skriver i en krönika i The Hockey News att han skulle springa långt bort från Peter Forsberg om han basade över en NHL-klubb. Han tror att Forsbergs tid är över, och tycker pensionering skulle vara det enda rätta. Aftonbladet hade en artikel om det igår.

Nåväl, Campbell vet mycket väl vad Forsberg går för. Det han ställer sig frågande och tvivlande  till är om Forsberg fortfarande har det som krävs, och det är ju just det Forsberg själv vill ta reda på nu. Fungerar högerfoten, och han kommer tillbaka så är jag säker på att han kommer att besvara Campbells tvivel med att visa att han fortfarande är nummet ett.

---

Luleå hemma imorgon då. Förhoppningsvis blir det en fortsättning på det försvarsspel som MODO visade upp i Tablettasken i måndags. Tre starka poäng vill vi ha!

---

Nu är det dags att sätta lite fart. Det ska diskas, tvättas och städas innan jag ska ta tåget till Karlstad för inlämning av den vedervärdiga essän samt middag på Kebabhouse med Stockholmsfjollan och övriga i Karlstads Akademiska Ryttarförening.

image1



Kommentarer
Postat av: Linda

Woho, det här är härlig läsning. Finns även en intervju med honom på SVT och ett annat klipp då man får se honom åka runt på träningen : )

2007-10-03 @ 16:42:36
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...