Sött, sött, sött

Jag har just skickat efter dessa två små söta armband från Betties Galleria.


image112


image113

Klicka på bilderna för att läsa mer om armbanden


Just nu var det 23 procents rabatt på dem och de gick därför på 99 kronor styck, och tack vare ytterligare 10 procents rabatt som ny kund landade priset inklusive frakt på 196 kronor. Kanon!

Jag älskar CC Skye-inspirerade armband och har detta från KyssJohanna sedan tidigare. Jag har tänkt utöka samlingen i fler färger från KyssJohanna, men härnäst på önskelistan är detta armband som finns i flera färger:



image114



Nu är det dags att göra lite nytta. Mat ska fixas, sen sortera lite grejer, ta hand om hästarna och sedan väntar hockey och Desperate Housewives och därefter mer att fixa med. Dessutom blir det jobb framför datorn ikväll för att leta reservkurser att söka till våren, så det lär bli en hel del bloggande också.

Kommentarer
Postat av: Linda

Riktigt snygga armband!
Tack Tack :) Kul att andra tycker att man är duktig :) Visst är bilderna på Salle heta! En het karl det där ; ) The Sexy Man with the Sexy Legs ;)
Tre poäng satsar vi på ikväll!

2007-10-16 @ 16:30:46
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: sassa

¨h vad fina!!! speciellt d rosa va supersött ju!=)

2007-10-16 @ 18:52:38
Postat av: Morran

Ja visst är de! :) Jag hoppas de är som KyssJohannas i kvalitén, även om de ser betydligt "plastigare" ut liksom. Men till det priset får det vara okej.

2007-10-21 @ 03:26:04
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...