Vilken mascara?

Mina favoritmascaror är Lancomes Flextencils (först för att definiera fransarna) och Hypnose (för att ge volym). Dessutom tycker jag Clinique High Impact är riktigt bra, liksom budgetfavoriten Max Factor Masterpiece Lyx.

I senaste numret av Glamor får man med Lancomes nya mascara Virtuose som ett provexemplar. Jag fick tidningen förra veckan men har inte testat den än. Virtuose ska ha en god böjande effekt på fransarna och som ska hålla dem böjda upp till tolv timmar. Mina ögonfransar är långa men är svåra att böja. Efter ett ordentligt jobb med ögonfransböjaren är de skapligt böjda och snygga, men det gäller bara en liten stund. Definitivt inga tolv timmar. Funkar denna nya tror jag det skulle vara min drömmascara.


Vilka mascaror gillar du?


image56



image1




Kommentarer
Postat av: alexandra

man får tacka ^^ hihi - blev rätt nöjd jag me... har hållt på me min layout i år o dar känns de so m:P hihi .-...
jaru vilken mascara använder man.. *tänker* hmm rätt så mkt blandat... har en som är skit bra.. men minns tyvärr inte namnet :(

2007-10-02 @ 17:22:51
URL: http://Aliza.webblogg.se
Postat av: Sandra

Jag gillar Max Factors mascaror, men jag måste ha vattenfast eftersom jag böjer med en ögonfransböjare. Är det inte vattenfast går fransarna tillbaka igen, och det syns knappt att jag har mascara. Alla Max Factors vattenfasta mascaror har utgått, så nu vet jag ingen bra och billig mascara! :( Du får gärna tipsa mig om du vet en bra vattenfast!

2007-10-02 @ 22:08:37
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: sassa

ja köpte oxå glamoru o den där mascaran va jättebra ju=) annars gillar ja loreals double extension. grattis i efterskott =)

2007-10-02 @ 23:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...