Bäckström matchhjälte på hemmais

Elitserien har äntligen dragit igång och nu väntar jag bara på att NHL-säsongen ska dra igång så det blir lite ordning och reda i mitt liv.

Nickas Bäckström visade inatt upp sig i Verzion Center för sina nya fans. Capitals-supportrarna fick se Bäckis avgöra och bli matchhjälte i träningsmatchen mot Hurricanes. Framspelad av Mike Green satte han 3-2 pucken i mål och det var därmed hans andra mål på fyra träningsmatcher.

Spelet med Michael Nylander och Alexander Semin verkar fungera fint.

Det ska bli en fröjd att få se Bäckström lira i NHL. Jag hoppas få se mycket av hans fina händer och underbara spelsinne. Se honom transportera in pucken i offensiv zon, fortsätta ta stort ansvar för defensiven samt agera lysande playmaker och visa att han är värd att jämföras med Kung Forsberg. Någon ny Forsberg kommer han aldrig bli, det finns bara en Gud. Men fortsätter han spela som han tidigare gjort och ytterligare ta tillvara på sin talang (kanske också förbättra sin fysik?) så kommer jag låta honom sitta där på piedestalen med Peter Forsberg, om än några steg nedanför. Men att ens få befinna sig på piedestalen med Forsberg, det är riktigt stort det.

---

På tal om Semin:
Alexander Semin och Henrik Sedin hade köpt varsin tröja.
- Se min! sa Alexander.
- Ja, se din! svarade Henrik.

Höhöhöhö! Humorn är som alltid på topp här i Norrland. Ja fan, jag ler som bara Morran kan när Kung Forsberg levererar ett mästerligt smörpass bara jag hör norrlänningarna prata. Underbart är det!

---

Mora imorgon då. Förhoppningsvis fixar MODO en andra vinst där, och fortsätter sedan rada upp segrar genom att slå lillasyster Timrå på lördag inför ett fullsatt Swedbank. Det skulle vara en trevlig födelsedagspresent till mig det.

Nu ska jag och Fröken Bitter diskutera Charles Lindberg och tv-sportens historia, tror jag. Men jag betvivlar att hon kommer vara mycket att diskutera med.

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...