Historisk utomhusmatch

På nyårsdagen 2008 ska Pittsburgh Penguins och Buffalo Sabres mötas i en historisk utomhus match. Det blir den första NHL-match som spelas utomhus i USA, och Garry Bettman menar att det kommer bli ett perfekt sätt att ringa in det nya året.

Matchen kommer visas i USA genom NBC och jag hoppas vi svenskar också får tillgång till att se matchen. Jag tycker det låter som en väldigt rolig idé och Sidnye Crosby kommer alltså bli historisk än en gång.

Läs mer här.



image66


---

Ett glädjebesked är att alla MODO-spelare nu är i full träning. Niklas Sundström och Mattias Timander har missat samtliga försäsongsmatcher men är nu med i alla övningar under träningarna. Skönt värre!

---

Nu ska jag hoppa in i duschen. Peeling, ansiktsmask och hårinpackning står på schemat, yes yes. Ska dessutom försöka komma i säng tidigt ikväll. Hår dag imorgon med föreläsning 8-11 och sedan seminarium 12-15 och därefter väntar ännu mer pluggande. Det är hårt att vara student.

image1



Kommentarer
Postat av: EsKa

Hmm, det är nog den andra utomhusmatchen. Står i artikeln också att den första spelades 2003 i Edmonton. Då möttes just Edmonton och Montreal i 2003 Heritage Classic.

2007-09-18 @ 16:35:38
URL: http://eska.blogg.se
Postat av: Morran

Hoppsan. Man ska inte stressa när man skriver... Nu har jag lärt mig det. Missade att skriva in USA, att det blir första utomhusmatchen (NHL) i USA. Har ändrat det nu. Tack för rättningen. Japp, den matchen minns jag. :)

2007-09-18 @ 17:28:27
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: sassa

va e d för hårinpavning du har?? ja e ute efter en ny.. nån du kan rekomendera?=)helst inte en svindyr:p

2007-09-18 @ 19:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...