Kommer de försöka få mig att bli scientolog?

Jag kanske borde betala för att få bort reklamen i bloggen.

Nu var det alldeles nyss reklam för scientologi och deras personlighetstest, och jag gick av nyfikenhet in på sidan för att se vad det var för typ av personlihetstest de gjorde reklam för.



Testet innebar att man först skulle skriva in personliga uppgifter såsom namn, efternamn, telefonnummer, ålder och kön och sedan besvara 200 frågor som enligt sidan ska ge en svar på vem man är. Resultatet av testet kommer de sedan ringa upp och berätta.

Frågan är, kommer de nu ringa och berätta hur hemsk jag är och hur bra allt skulle bli om jag köpte ett visst antal böcker om deras filosofi/religion och sedan betalade x antal kronor och gick med i deras rörelse/sekt? Kommer jag få dröser av scientolog-material och broschyrer hemskickat? Kommer de aldrig sluta ringa? Kommer mina personuppgifter att säljas till flera företag så jag snart blir dränkt i reklam? Kommer jag ångra att jag gjorde testet? Eller kommer de kanske inte höra av sig alls?

Nåväl, nu har jag svarat på alla 200 frågorna, och det var faktiskt underhållande. Här är några utav frågorna:


image72


Resultat kommer så fort scientologerna behagat att höra av sig. Tills vidare får mitt eget resultat av mitt eget test lyda: Jag är en sjujäkla bra person!

image1


Kommentarer
Postat av: Therese

Haha, för mig är det som sagt precis tvärtom - jag skulle kunna spy för jag är så trött på de traditionella matchställen. Timrås och Brynäs är nog det fulaste man kan komma, tycker jag.
Aftonbladets hockeybilagan är ju helt underbar! Har mer än halva kvar att läsa och då har jag ändå legat och lusläst den i två timmar.
Blev också förvånad över att Weinhandl fick vara på omslaget. Och jag håller med dig, det finns större stjärnor enligt mig. Tycker att någon av de mer "trogna" elitseriespelarna som gjorde succé förra året borde fått vara på omslaget. Som Mårtensson, Svartvadet, Bremberg, Davidsson och så vidare.

2007-09-20 @ 23:10:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5326
Postat av: sassa

hahaha!!! skriv va dom sa sen om dom ringer upp=)

2007-09-23 @ 00:03:52
Postat av: Sandra

Tack för alla dina bra tips jämt! :) Än så länge funkar det bra med det nya pudret, men kanske ska testa med blottingpapers från Body Shop ändå :)

2007-09-23 @ 22:28:42
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...