Istället för The Boss

Den här sommaren var det tänkt att jag skulle se Bruce Springsten, Thin Lizzy och Alice Cooper. Nu blev det inte riktigt så.. Istället fick jag nöja mig med Amanda Jenssen och Magnus Uggla i helgen. Så är det att bo i Arvika och vara fattig student.



Hon var bättre än vad kvalitén på bilden är. Det kan nog alla hålla med om, även de som inte gillar Amanda. Man skulle kunna tro att det är Murke, Jojjo eller någon annan klåfingrig amatörfotograf som fotat, men det är faktiskt jag.

Nåja. Amanda och Herr Uggla var riktigt bra och det var trevligt värre i början av kvällen. Därefter barkade det, men, men. Det är ju sådant som händer, eller hur det nu var.

Fröken Hanse, Arvika Big Citys svar på Satc-Samanth, stod för kvällens citat: "Men hallå, jag är mest sexmeriterad här, och inte ens jag har ju hört talas om det där?!" Därmed behövdes ingen djupare diskussion i ämnet Murke ville diskutera; ponyplay. För övrigt imponerade jag stort när jag lyckades genomföra "Jag har aldrig" utan att göra ett enda fel (och bli tillrättavisad av Murke), och dessutom på engelska. Det är stort, riktigt stort.

För övrigt är det bara att Haleluja sig över att OS äntligen är igång!

Nu ska jag ägna kvällen åt min favoritsysselsättning; att tänka. Adjö.



Kommentarer
Postat av: Lasse

Klurigt... I morse funderade jag över hur du tyckte Lizzy var... Tänkte kliva in med frågan...



Hmmm...?



Var på Irland i Juni och träffade av en slump Phil Lynotts morsa, grymt trevlig.



Foppa var trevlig han med det lilla vi hann med...

2008-08-12 @ 10:13:47
URL: http://battrehockey.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...