Jag gillar också pelargoner

Nu är jag visserligen inget större fan av blommor överhuvudtaget, men pelargoner är söta. Förutom den åsikten så delar vi också tidig karriärväg i och med att vi båda inledde (inleder, för min del) sin yrkesbana på Arvika big citys tidning. Håret skiljer sig ganska mycket, men vi har ytterligare en sak gemensamt. Vi delar många åsikter och då framförallt att det inte alls var en skam för Sverige det Ara Abrahamian gjorde. Lasse Anrell kunde inte ha mer rätt i det han skriver här och här.

---

Simon Aspelin och Thomas Johanssons bedrift att ta sig till final var makalöst underbar att beskåda. Som litet glin var tennis min absoluta favoritsport redan innan jag upptäckte hockey och ridsport. Jag låg i vaggan och glodde och jag har ingen aning men jag tror jag gillade det nästan lika mycket som jag gjorde igår när det var klart att herrarna tog sig till final.

Men silver is the first loser, så nu räcker det med allsmäktigt hurrande ett tag. Vi får se hur det går först.  

---

För övrigt är jag sjuk de luxe (ingen skräll), stressar som en snigel mellan tennisen och att göra färdigt ett blogginlägg a´la skoluppgift samtidgt som jag ska lyssna på Roy Orbison och dessutom hinna föra en monolog med mig själv om vilken scen som är bäst i The Searchers.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...