Försöka duger

Peter Forsberg har inga höga förväntningar, men vill i alla fall ge det en chans. Det gör mig och många andra vansinnigt glada, men det drar också igång mångas surrandet om att han borde lägga av och "inse att han är slut". Suck. Det skulle vara skönt att slippa gnället om att The God vill försöka komma tillbaka igen. Det är inte idioti eller galenskap Kung Forsberg sysslar med. Det är beundransvärd styrka.

Hur kan en spelare som älskar sin sport och vill spela på absoluta toppnivå få skit för att han vill försöka? Jag förstår inte.

I mina ögon kommer han vara nummer ett oavsett om han bestämmer att karriären är över eller om han försöker ge det ytterligare en chans. Det spelar ingen roll om ett eventuellt försök leder till att det inte blir något spel på toppnivå, oavsett vilket så kommer det inte att ses som ett misslyckande att han ville försöka. Tvärtom så ska det ses som hederssamt. Försöka duger.

---

Nåja, back to work nu. Det vankas lite research innan lunch och sedan blir det att göra ett reportage om en föreläsning innan jag ska på fotboll ikväll. Skön jobbdag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...