Jaget före laget

Pelle Mårts säger mycket man blir imponerad och glad över. "Jaget före laget" var ett exemplariskt uttalande och jag håller med om det till hundra procent., både vad gäller hockey och som mitt nya livsmotto gällande allt i det övriga livet.  Man måste se till sig själv och varje enskild person måste se till att sköta sig och få ordning på sitt innan man kan räkna med att få ett fungerande (och vinnande) lag. Det är i den änden man måste börja för att kunna bygga något större. Individen före kompaniet som sagt. Jaget före laget. Mmm, fint. Jag får lite gåshud av sådant. Men framförallt får jag gåshud av att se småkronorna vinna ytterligare en match. Okej att spelet blev som det blev, men jag älskar verkligen Junior-VM. Fint, fint, fint!

Murke: Jag ska ha en längre utläggning om det där med jaget före laget för dig på nyårsafton. Det blir roligt. Jag lovar!

---

Tillbaka i Arvika är lika med tillbaka till att inte få se MODO spela eftersom Färjestad alltid går före i alla lägen. Så är livet här, och till och med jag tvingas rätta mig. En skam, men så är det. Den ihållande förlustsviten är minst sagt frustrerande, pissjobbig och bedrövelseväckande på alla sätt och vis. För första gången så sliter sig Mästers tjat om att det blir kvalserien för MODO i år faktiskt tag i mig. På riktigt, med näbbar och klor. Istället för att jag hånskrattar mig harmynt så är det lätt att det knyter sig i magen, blir svart i skallen och att hjärtat känns som om det blivit massakerat av en stavmixer.

Men, och det är ett positivt men, spelmässigt finns det absolut hopp och fortsätter man spela bra så kommer poängen snart att rulla in igen. Hade det inte varit för att hockey är hockey, och därmed ett vansinnigt jävelsskap till spel, så hade världens bästa hjältar tagit hem segern idag mot Frölunda. Nu gäller det bara att börja kunna göra mål. Ett bara som inte bara är ett bara, men ni förstår grejen. Det här kommer att ordna sig.

I övrigt har jag ångest över turtrosorna som ligger kvar i Sundsvall. Hur tänkte jag där? Inte alls uppenbarligen. Förhoppningsvis kan MODO-spelarna börja leverera utan inblandning av mina trosor. Det är ett måste nu. Och ja, Herr Trötter. Jag missar inte den passningen, givetvis är de våta. Jag såg på Beck igår. Två filmer. Niagarafallen milt sagt. Det är något för dig att bita i.

---

Ja just det. Lite dålig uppdatering senaste tiden nu igen. Det har ju varit jul och en liten summering av det kunde ju vara på sin plats. Vi tar det imorgon.

End of preach.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...