Alfie i sjunde himlen

Daniel Alfredsson slog på stort inatt och tog sig upp i ledningen av poängligan på ett himmelskt sätt. Sju poäng, tre mål och fyra assist, gjorde han mot Tampa Bay Lightning. Det kallar jag att visa varför man är kapten!

Om Peter Forsbergs fot fungerar som den ska (observera om:et) och han inte skulle välja Philadelphia Flyers eller Colorado Avalanche så är Ottawa Senators mitt givna förstahandsval vad gäller lag jag skulle vilja se honom i. Ottawa är ett lag jag gillar och jag skulle heller inte höja alltför mycket på ögonbrynen om det blev hans val. Detroit Red Wings går bort, oavsett hur bra de än är. Skulle han gå dit skulle jag bli kraftigt förvånad.

Philly tog en fin seger inatt över pingvinerna och leder Atlantic Division trots en till tre mindre matcher spelade än övriga lag. Dessutom två i eastern conference efter just Ottawa. Fint! För Avs blev det förlust mot Minnesota, men man ligger på rätt sida strecket i alla fall.

--

Jag längtar till Kung Forsberg är i sjunde himlen. Gärna tillsammans med mig, men den önskningen kan sättas inom parantes tills vidare.

image238


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...