Budgetfavorit

image223Finns det något trevligare än att hitta något som är sjukt billigt och sjukt bra? (Jaja, det finns hur mycket som helst, men nu hör inte det hit).

Eftersom jag går från brunett till blondin så går det åt extra mycket hårinpackningar nu för att vårda håret lite extra mellan blekningarna. I vanliga fall använder jag Kerastase Reflection Chroma Reflect Masque
och är supernöjd med den, men i nuläget känns den lite för dyr för att använda tre gånger i veckan (trots att den är dryg)... När jag rensade i badrumshyllan hittade jag en inpackning från L´oréal Elvital som var oöppnad. Köpt och sedan bortglömd, som så mycket annat. Med tanke på mitt stora behov av täta inpackningar testade jag denna för att se om jag kan variera mellan Kerastase och denna.

L´oréal Elvital Nutri-Gloss är en inpackning som enligt produkttexten ska passa särskilt långt hår. Inpackningen ska reparera, skydda, göra håret mjukt och glansigt samt verka på bara en minut. Jag har både hört och läst mycket gott om den innan, och jag blev inte besviken. Jag hade den visserligen i betydligt längre än en minut, men det gör jag alltid och att inpackningen ska verka så snabbt som en minut är inget särskilt plus för min del. Jag vill ha den i länge då det alltid känns som det ger bäst resultat. Minuset är att den inte är särskilt dryg, men å andra sidan är priset lågt. Den luktar gott och är lätt att fördela i håret och resultatet motsvarade mina (höga) förväntningar. Håret blev riktigt mjukt och glansigt.

Kerastase är fortfarande min favorit. Resultatet där blir än bättre, men om man ser till priset på de båda så är Elvital riktigt bra och jag kommer fortsätta använda den som komplement för att kunna göra inpackningar oftare.

Jag minns inte priset, men under hundralappen är det i alla fall och en annan fördel är också att den brukar säljas på stormarknader med mera så den är lätt att få tag på. Helt klart (ytterligare) en favorit!

image136


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...