Då har vi lärt oss det...

...Man ska aldrig lita på sin magkänsla.

Se till att magkänslan och hjärtat håller käften och se till vad hjärnan säger istället. Hade hjärnan fått sagt sitt hade jag förstått att detta skulle hända. Att Tre Kronor gör världens jävla bästa tredje period och spelar så briljant att det är hockeyerotik på hög nivå från svenskarnas sida - i varje byte - hjälper inte när det alltid ska hända sådana här saker.

Suck.

Det är helt förjävligt. Det är så himla tråkigt och ledsamt. Småkronona var verkligen värda det här VM-guldet. De har gjort en helt ofattbar turnering! Även om de två inledande perioderna idag var svaga så var den tredje perioden så förgylld att det skulle vara de som fick jubla i slutet och sedan stå där och få guldmedaljerna runt halsen och stolt få sjunga med i svenska nationalsången.

Men, alltid ska det hända något sådant här. Ett skitmål. Vad hände? Målvaktstabbe? Dåligt försvarsspel? Nej, vi skiter i sånt nu. Ingenting... Bara mål, och så miljoner med kanadensare i extas.

Som Bill Shankly sa om fotboll, tycker även jag om hockey. "Hockey (fotboll) är inte en fråga om liv eller död, det är mycket viktigare än så." Nåja, kanske är det att vara dålig förlorare, och jag vet att min bitternivå är olidligt hög just nu (igen, yes I know), men ändå. Det är inte konstigt att det är krig i den här världen.

---

Att förlora en final är i min mening detsamma som att förlora ett guld, inte att vinna ett silver.

Men så som småkronorna gått från klarhet till klarhet i den här turneringen och hur de visat både is i magen och eld i hjärtat så är de ta mig fan värda allt beröm och alla hyllningar de kan få.

TACK!

Och grattis till silvret ni vann!

---

MODOs seger tidigare idag mot Tområ var ju även den helt makalöst underbar. Skönt också att de senaste rapporterna om Tommy Wargh tyder på att det inte är någon större fara.

image136



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...