Låt Zacke stå!

Äntligen får Michal Zajkowski vakta kassen.

Missförstå mig inte. Jag är den första på att skriva under att Karol Krizan är Elitseriens bäste keeper och en världsmålvakt. Men Zacke är ett framtidsnamn och någon att satsa på. Han har ett målvaktsspel som är värt att utvecklas än mer för att han så småningom ska bli en riktigt, riktigt bra målvakt. Tyvärr har hans skador och Krizans storspel blivit en bromskloss. Som sagt, jag håller Krizan som en världsmålvakt och jag älskar att han spelar i MODO och anser att det är han som ska vara klubbens förstekeeper. Därvid inget snack om saken. Men Zacke bör få spela fler matcher. Han behöver få matchträning och se att hans hårda slit på träning ger resultat.

Tyvärr är det förstås inte så lätt att bara låta Zacke stå när som helst. Jag vet att Harald Lückner och Fredrik Andersson gärna skulle se Zacke mellan stolparna även de, men Krizan är just nu den bäste av dem och den som kan behövs i de viktiga matcherna. Men jag tycker man ska göra som idag och försöka matcha Zacke lite oftare ändå. Det behöver Zacke, och det behöver laget. I framtiden kommer MODO ha en kanonmålvakt i honom och även under den här säsongen tycker jag det är viktigt att Zacke har spelat flera matcher om Krizan skulle åka på en långvarig skada. Zacke har tyvärr mest stått i förlustmatcher och det har till och med blivit så att många ser Zacke i kassen som ett ont men. Inte för att han inte är bra, för det är han, utan för att det tycks ha blivit nästintill en förbannelse med Zajkowski i mål. "MODO kan inte vinna med Zacke i mål!" har jag hört både en och fem gånger, och det är också så det har känts ibland. Just därför är det extra viktigt att han får stå. För att få bevisa motsatsen.

Bortamöte mot Luleå nu, och Zacke har inlett riktigt bra. 

...Nu gjorde Per-Åge Skröder just 3-0 till MODO. Bra! Hoppas bara att det går bra med Mattias Timanders knä. Blir han skadad igen vet jag inte vad jag gör.

image238 



Kommentarer
Postat av: Linda

Ikväll vände det, vi vann med Zacke i målet :) Han bevisade motsatsen ikväll, hela laget gjorde det! Härligt!

2008-01-28 @ 21:49:37
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Anna

Hörru, hade inte Modo legat högre upp i tabellen om Krizan varit bästa målisen i elitserien? Om jag inte missminner mig ligger Modos målvaktseffektivitet på typ åttonde, niondeplats i tabellen när man rangordnar lagen.

2008-01-28 @ 21:55:21
URL: http://annalindback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...