Macke börjar kunna detta med NHL nu...

Man kan ju anta det i alla fall.

Kära Markus Näslund gör inatt sin 1000:e NHL-match när Vancouver tar sig an Detroit alldeles strax. Inte vare sig Philly eller Avs spelar och dessutom sänds matchen på TV, så det blir till att heja fram MODO:iterna till seger idag. Jag blir på bra humör varje gång Red Wings åker på stryk, och särskilt roligt är det förstås mot mina lag alternativt ett lag som Vancouver med många favoritspelare i.

Att Majk håller på Detroit gör det hela än bättrem och jag kan knappt bärga mig till matchen drar igång. Egentligen skulle Detroit få ses som förhandsfavoriter, men eftersom jag ska se matchen har Canucks ett försprång. Red Wings brukar förlora så fort jag ser dem spela, och det är bara att fortsätta hoppas trenden håller i sig.

I övrigt sa nog det där en hel del om hur mycket jag haft att göra den här säsongen och hur lite NHL-hockey det blivit för min del... Detroit-matcherna brukar inte ses av mig och för att bevisa min teori så kan man ju lägga till att de faktiskt leder ligan. Vill man kan man också gå så långt att man drar slutsatsen att all otur jag haft det här senaste halvåret har gjort att Detroit fått ett guldläge inför den fortsatta säsongen. Tragiskt.

image136



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...