Skit i kramar nu, vi är i VM-FINAL!

Småkronorna är i VM-final! Herregud! Detta är underbart på alla sätt och jag håller på att gå upp i atomer av upphetsning. Tre Kronor kan verkligen konsten att få en att bita på naglarna in till sista sekund. Tack för det!


image217


Extra roligt är förstås hur Victor Hedman och Tobias Forsberg agerar ute på isen. I landslagssammanhang kan jag oftast tycka att klubbtillhörighet och tidigare åsikter om spelarna kan få vikas åt sidan, men med tanke på situationen så kan jag inte annat än jubla. Dessa två är ruggigt intressanta och Hedman är som tidigare surrats om riktigt, riktigt mästerlig. Jag blir lite kär i grabben. Vilken pondus han har! Helt underbar. Lägg därtill charmen i ögat och hans härlig och ödmjuka sätt på sidan av isen. Linda sa det bra, "typiskt MODO-spelare!"

Man skulle kunna hylla i princip varenda spelare, för de har gjort det sjujäkla bra. Men det räcker med att konstatera att kapten Patrik Berglund är en kapten värd namnet och att Robin Figren har en grymt härlig stil som är underbar att studera.

Nu väntar som sagt final imorgon, och motståndet ser ut att bla Canada.  Klockan 20.00 smäller det, då ska vi bänka oss i TV-sofforna och heja fram Tre Kronor till VM-guld. Det är de värda, och det kommer de fixa. Det är, som Pär Mårts och spelarna så härligt sagt turneringen igenom, det enda som gäller.

---

Roligast av allt? Wikegårds ömhetsfobi.
Chris: "Kom här Niklas så ska jag ge dig en kram!
Niklas: "Nänä, nu lugnar vi oss!"

---

Segern över HV 71 igår var ljuvlig som socker. Trots att jag missade tredje perioden, i vilken allt av värde hände. Men det är smällar man får ta när man är jag.

image136




Kommentarer
Postat av: Emma

Det har jag ingen aning om , men det är mycket möjligt för den var väldigt mild. Luktade riktigt gott! Hihi! :D

9 påäng på 3 matcher nu , inte illa! :D:D

2008-01-04 @ 22:43:15
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Linda

Jag är också kär i Victor, man kan inte annat än att vara det :) ÄVen fast han är fyra år yngre än mig! Men skitsamma, det kan vara våran lilla hemlighet ;) Det märks att han är MODOit :)

Synd att du missade tredje perioden och godbitarna efter matchen som var en rejäl höjdare om man säger så :)

2008-01-05 @ 00:24:24
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Emma

Jag ska upp med MODO Syd på Foppa Tour den 24-27 februari. :D

2008-01-05 @ 01:41:17
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Ida

Jag har inte alls hängt med i juniorshockeyn. Iofs så är jag inte så intresserad av hockey när det gäller VM, eftersom det går varenda år. Lite uttjatat och inte lika spännande som OS. Men visst gjorde de det bra ändå, kan inte säga nåt annat..!

Men vad tyckte du om sportkrönikan, om du såg den? Visade alldeles för lite Modo tycker jag ;)

2008-01-05 @ 10:06:24
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...