Uppe med tuppen

Jösses, det kunde man inte tro.

Nu väntar jag på att Em ska dyka upp så vi ska till universitetet. Hon för att genomlida ytterligare en hemsk föreläsning och jag för att leta lite böcker. Det bär emot att gå upp halv sju och åka tio mil och sedan tio mil hem bara för några böckers skull. Men vad ska man göra när man är så ambitiös och driven som jag är?

I övrigt jobbade jag hela dagen i söndags. Det var mycket volleyboll och basket, och nu när jag bläddrade igenom tidningen hittade jag en snygg blunder. "Västlaget visade klass och kunde åka hem med ytterligare en seger i bagaget efter att ha vunnit med setsiffrorna 14-6, 16-13, 11-14, 13-13." Ja, så långt helt okej. Om inte det hela hade handlat om en basketmatch och inte volleybollmatch. Setsiffror. Har jag verkligen skrivit så? Lärdomen blir: Använd hjärnan vid korrekturläsning, och läs ordentligt! Det gäller även efter att artikeln lagts in i för att vara klar att publicera. Snark, vilken miss.
 
När jag kommer hem idag blir det uppsatsskrivande samt lite trixande med den nya kursen. Jag ska ta reda på vad jag ska göra åtminstone, det tycker jag är en alldeles lagom början.

image238


Kommentarer
Postat av: Stockholmsfjollan

Kolla, detta är anledningen till att du vill till Kalmar med mig. Det kommer ta ett tag innan du får läsa den kursen, men spana in: http://utbildning.hik.se/ViewCourseOccFrame.aspx?KtAnmKod=25028&KtTermin=20082

2008-01-22 @ 15:23:12
URL: http://amorous.webblogg.se
Postat av: Emma

Lyckades göra om samma sak igen med benet, men hoppas att det ska bli bättre snart. Men vad som än händer SKA jag spela på fredag! =D

2008-01-22 @ 17:20:43
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Anna

Asså, du skrev setsiffror när det handlade om basket? Haha, snurrigt ibland. Men det hade ju blivit fel även om det handlat om volleyboll ju. Ett set är ju alltid först till 25.

Japp, klart jag ska se den matchen:)

2008-01-27 @ 16:57:43
URL: http://annalindback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...