Jag vill ha större bröst nu, genast

Det är ju inte konstigt att det råder sådan bröstfixering. Nu har till och med jag drabbats och önskar att det fanns ett mirakelpiller som gjorde att man på fem minuter kunde gå upp två-tre kupstorlekar (och gärna ett som gör att de förminskas igen lagom till det att man kommer hem från stranden).

Efter mycket om och men fick jag tag på bikinin jag letat efter på Gina Tricot i diverse städer. Till slut fanns den där, ett exemplar kvar och den blev min. Jag skuttade nästan lika mycket som jag gör efter en bra hockeymatch i division II. Stor glädje. Tyvärr fanns den bara i L, men när jag vill ha något så handlar jag oavsett om storleken inte råkar vara min.

Så nu får jag strutta runt på stranden med en bikiniöverdel som hade passat aningen bättre på Pamela Anderson än på mig. Det syns väldigt väl, dessutom. Jag har fått flera förfrågningar om inte jag överskattade storleken på mina älsklingar Polarn och Pyret litegrann. Men som sagt, jag har inte överskattat storleken, men när det bara fanns en enda bikiniöverdel kvar efter allt letande så fick den bli min ändå.

Det fina är ju att om jag någon gång skulle lägga 50 000 kronor på en bröstförstoring, så slipper jag i alla fall att lägga till ytterligare 79 kronor för en ny bikiniöverdel. Det är ju positivt och därmed känns inköpet alldeles föträffligt bra trots att det inte ser klokt ut.

---

Det blev förstås lite mer shopping när jag var iväg till Stockholm (samt Uppsala). Det fina var att jag endast köpte vettiga saker till låga priser. Riktiga fynd alltså i stil med bikinin. Dessutom, vilket gjorde Den Blonda Häxan nästill rörd av tårar, så lyckades jag trixa mig igenom hela Åhlens Citys kosmetikavdelning utan att köpa en endaste liten attiralj (förutom en highlighter från Isadora för reapriset 49 kronor, men det räknas inte).

Om jag hade haft pengar så hade jag dock kommit hem med hur mycket som helst, för det var inte direkt brist på Morriga ting. Särskilt Souk-gallerian var sprängfylld med diverse jag ville ha med mig hem. Häxan fanns hela tiden där som en stöttepelare för att trösta mig över allt fint jag tvingades ta farväl av. Det är jag djupt tacksam över.

Utöver den blev det en klocka från Ur & Penn som passande nog hade 50 procents rea på i princip allt. Jag och Stockholmsfjollan glodde oss tårögda innan vi till slut kunde bestämma vilka klockor vi skulle välja. Hon, "Pappa betalar"-damen, köpte förstås två klockor och jag, "Jag betalar själv men har egentligen inga pengar alls", nöjde mig alltså med en.

Sedan köpte jag tre shorts för vrålbilliga 49 kronor styck på H&M, lite hårtjafs, linne och en svartvit topp. Skönare shorts har jag inte haft för länge (förutom fotbollsshortsen och alla mina diverse sovshorts) och därför var det inte mer än rätt att köpa i både svart, brunt och mörkgrönt.

Tack vare mitt frenetiska handlande så har jag inte en krona kvar att spendera sommaren på. Ändå så har jag diverse utgifter. Det känns lite lagom signifikativt för mig och just därför känns det inte så illa faktiskt. Det är en sorts trygghet jag har, jag vet att det alltid blir värre och därför är det ingen idé att oroa sig över att jag råkar ligga x antal tusen kronor back.



Kommentarer
Postat av: [ . : Emma : . ]

"Det fina är ju att om jag någon gång skulle lägga 50 000 kronor på en bröstförstoring, så slipper jag i alla fall att lägga till ytterligare 79 kronor för en ny bikiniöverdel. Det är ju positivt.."



HAHAHA du är så rolig!! :D:D

2008-07-08 @ 18:32:48
URL: http://courageo.blogg.se/
Postat av: StöttepelarHäxan

Aldrig har det väl kliat så mycket i käften efter att få säga "vad var det jag sa?!" som angående den där bikinin :D Du får väl stoppa upp den med vattenballonger. Den är ju grymt snygg iaf!

2008-07-09 @ 00:08:59
Postat av: Morran

Emma: Smart ju! :)



Häx: Ja, men håll ditt klipulver för dig själv och håll käften så kanske du slipper få höra samma sak från mig nästa gång du får skabb eller klamydia! ;) Vattenballonger är inget alternativ begriper du väl. Det är lite för billigt för min smak.

2008-07-15 @ 03:07:12
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...