Spelare med hjärta är alltid bra spelare

Det här tycker jag var riktigt roligt att höra.

Vincent Lecavalier är en typisk sådan där spelare som jag hyser en liten kärlek för även om han inte spelar i ett lag som mitt hjärta normalt klappar för. Men den här gången är det kanske just därför som jag är lite svag för honom.

En spelare som visar hjärta är alltid en bra spelare, och det är extra roligt att se honom skriva ett avtal med klubben han spelat i från start. Först den då yngste lagkaptenen någonsin (innan Sidney Crosby dök upp), sedan Stanley Cup, Maurice Richard Trophy. och även King Clancy Trophy,  allt i samma klubb. Undrar vad det kan bli härnäst?

För övrigt tror jag Tampa kan bli riktigt intressanta den här säsongen. På forwardsidan ser det riktigt bra ut.

Ja, fan, det börjar närma sig nu. Hockeytime, mmm!

---

Nu blir det stan. Köpstopp gäller, men titta får man ju.



Kommentarer
Postat av: [ . : Emma : . ]

Jag har faktiskt inte haft Easton i nånting alls innan, så det ska bli riktigt spännande det här. :D Men det känns bra! :D



Hockeytime ja! Inte långt kvar! Går på is om 28 dagar, så det är nära. Känns bra att veta att premiären är i Linköping med, så att man ska dit. :D





2008-07-14 @ 17:28:56
URL: http://courageo.blogg.se/
Postat av: [ . : Emma : . ]

[Angående designen]



Nej jag hade inte rört det, så det var sjukt, men nu är jag glad! Haha! ^^



Självklart vill jag göra dig en ny design! Alltid roligt! :D Skicka lite direktiv så trixar jag ihop lite alternativ när jag kommer hem. :D

2008-07-14 @ 17:42:12
URL: http://courageo.blogg.se/
Postat av: Emma

lagerhaus har sååå mycket fina saker ! men (tyvärr) så hade jag fredrik med mig den här gången , och han plockade tillbaka vissa saker som jag plockade på mig och tänkte köpa :S haha.



det blir nog inget metalnight för mig heller : ( fredriks familj kommer upp den kvällen. sen så får jag nog försöka spara lite pengar oxå eftersom vi ska flytta. men vi kan väl ses nåt framöver ? sen får du komma på våran inflyttningsfest oxå ! : )

2008-07-14 @ 21:03:42
URL: http://emmaeliz.blogg.se/
Postat av: Morran

Courageo-Emma: Åh, jag vill också på premiären! :) Men jag ska ju med största sannolikhet bo här uppe i höst så förhoppningsvis ska det bli en hel del hockey då! Dock inte varje hemmamatch som jag i min optmism hade planerat för. jag får nog vara glad om studentekonomin räcker till en gång i månaden. Suck. Nåja, det ordnar sig!



Ja designen ja.. Haha, ska jag komma med egna direktiv? Shit! :o Hehe, nej men jag har lite idéer! :) Gillar ju din jättemycket och skulle gärna ha något liknande kanske (men inte en kopia då. Det kan vara kul för dig att a din egen i fred kanske, haha. ;) Men gärna något i den stilen, stilrent och supersnyggt.



---



Härnta-Emma: Haha, men vilken jävel han är Fredrik! Plocka tillbaka, va liksom! Jag tycker han ska straffas med en ridtur. ;)



Okej, ja jag förstår det. Flytta kostar ju alltid en del och det känns nog roligare att lägga de pengarna på fina grejer nu! :) Skulle vara jättekul att ses nåt! Jag sticker tillbaka till Arvika nu i slutet av veckan och ska jobba en månad hemma, så jag missar nog inflyttningsfesten (när var dte ni skulle flytta in?) men kommer tillbaka typ vecka 35.

2008-07-15 @ 02:54:18
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...