I´m the thoughest of the block

Testa vem du är här!

Jag är Saddam Hussein enligt långa testet och Bill Clinton eligt det kortare. Jag fick just höra att det var ett bra test som stämde väl. Jag vet inte om det är en komplimang eller inte.

image312               image313    



Nå, vem är du?


image238

Kommentarer
Postat av: Emma

Absolut, nu håller vi alla tummar som går! =)

2008-03-06 @ 06:12:20
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: sassa

haha ja blev bill clinton ja med! :p

2008-03-06 @ 17:10:36
Postat av: Anna

Ja, jag har tur som har en sportgalen polare. Det är guld. Tycker lite synd om dig, att din omgivining inte förstår såna här livsviktiga saker? Dåligt.

Och gällande Foppa. Jag är lite delad. Jag har alltid tyckt att Tre Kronor är roligast, så jag hoppas nästan att AVS åker ut i första el andra rundan, OM Forsberg vill till VM. Fast... Bara han spelar så är jag nöjd:) Han kan sikta in sig på OS 2010? Hehe, önsketänkande deluxe.

2008-03-06 @ 17:21:52
URL: http://annalindback.blogg.se
Postat av: Emma

hej ! japp , hon har hjälpt mig. jag har suttit och lustläst hennes guider. haha : ) hur bra som helst !

jag kollade förresten in den där sidan som du hade här på din blogg , forever21. snyyyyyygga kläder ! massa jag skulle vilja ha !

2008-03-06 @ 21:06:22
URL: http://emmaeliz.blogg.se
Postat av: Morran

Emma: Ja, jag hoppas verkligen att foten fungerar nu. Han är värd detta!
Sassa: Haha, ja men det stämde ju. :)
Anna: Sportpolare har jag, som tur är, men de är inte tillräckligt intelligenta för att förstå det här med att ritualer är fina grejer. Det är ett ständigt problem eftersom de försvårar och gnäller över simpla och nödvändiga saker som att flytta runt i soffan och liknande. Kanske dags att byra ut dem?
Ja, som du säger, bara han spelar är llt tip-top. För mig är Stanley Cup mer intressant och jag håller ju på Avs så då är det nummer ett. Klart det blir OS 2010! Med dig och mig som reportarar. Perfekt det ju! ;)
Emma: Ja, jag har också lärt mig massor av hennes guider. Oh ja, mycket snyggt! Och nu när dollarn är så låg också. Men jag har typ noll att handla för så jag vet inte hur jag ska göra. Surt! Skönt det blev vinst igår i alla fall! :)

2008-03-07 @ 14:37:48
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...