Mitt liv i siffror

Då gjorde han alltså sin 700:e NHL-match igår kväll, och en härlig match dessutom. Nu kom dessutom de första poängen. Härligt, härligt med två snygga framspelningar där han i gammal vanlig stil var den stora strategen. Avalanches fortsätter sin segersvit och är på G riktigt ordentligt nu.

Det är lite roligt att få en siffra satt på saker man gjort i stt liv sådär. Att Kung Forsberg spelat 700 NHL-matcher innebär att jag 700 gånger antingen suttit och sett/lyssnat på TV/nätet/webbradio alternativt studsat upp för att se resultatet på text-TV/nätet.

Efter en snabb uträkning kom jag fram till att detta inte på långa vägar motsvarar antal gånger jag gått i skolan (eller som jag skulle ha gått i skolan). Det konstaterandet fick mig att bli ganska deprimerad, och slutsatsen i detta är nu alltså att Peter Forsberg verkligen behöver få spela fler år i NHL.

---

I övrigt så skulle jag gissa att hans nära 900 poäng i NHL är en ganska snarlik siffra över hur många gånger jag skippat skolan med motiveringen "Jag har sympationt med Kung Forsberg/Jag ska fira segern".

---

Nu ska jag återgå till mitt jobb, stress, stress, stress. Puckelpist är det som gäller, så kom ur duschen nu Jakob!

image238

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...