Spännande? Fy fan

Ännu en missad MODO-match. Suck och stön. Men vinst i sudden efter att Svarten satt 3-2 är skönt i alla fall. Både Linköping och Färjestad tog hem tre poäng så det är riktigt tight nu. Blir spännande värre på lördag, alltså. Eller nej, särskilt spännande hoppas jag inte att det blir. Spännande hockeymatcher tycker jag mest är en ren och skär pina. 10-0 till MODO efter första perioden skulle sitta fint, medan LHC efter första ligger under med samma periodsiffror. Resultatet kan gärna kvarstå så efter tre spelade perioder, men en klar ledning efter första skulle vara bra för mitt psyke. För FBK:s del får de gärna förlora de också, som en ren principsak.


Nu blir det nedräkning inför nattens NHL. Först blir det Rangers-Islanders på Canal plus och koll på Flyers-Lightning. Sedan möter Colorado Anaheim och jag hoppas matchen fungerar att se på nätet utan att Kung Forsberg blir grön och försvinner titt som tätt. TVU-playern är värdelös. Att se en stor grön klump och ibland inget alls är inte riktigt bra hockey... Bra hockey, det är Kung Forsberg utan grönt flimmer. Man vill ju se det spelsinnet, de handlederna, den tekniken, den balansen, de ögonen och den där magin som bara strålar vinnarskalle och split vision.

Lördag är en riktig högtidsdag. Då visar Canal plus äntligen Colorado. Troligtvis blir det soffan full, men jag funderar mer och mer på att avstyra det projektet. Då slipper jag störande moment som kan föra otur med sig, och jag får The God för mig själv.


---


Den här historien med Per-Erik Johnsson och hans namn... Sköningen beskrivs som sur och osympatisk för att han hetsar upp sig över att han blir kallad vid fel namn. Vad är det liksom? Lägg av, man heter det man heter och så länge man inte valt att döpa om sig är det också det man ska kallas. Det är skillnad mellan Johnsson och Johansson, och så svårt är det inte att lära sig.

Man ska vara noga med att få namn rätt, både i tal och i skrift. Alla kan göra fel, givetvis, men jag förstår om Perra blir irriterad efter att ha blivit felaktigt namngiven gång på gång.

image238


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...