Ingen vill veta om dina fartränder

3-1 var det bäddat för idag. Colorado vann med 3-1, Philadelphia vann med 3-1 och det var bara MODO kvar som skulle göra det tre-vligt. Men, det satte ju Luleå stopp för. Trots att jag skrev MODO med sugrör i en rak linje på golvet, körde på riktiga turgripar till kläder och placerade ut kuddarna som de fungerar bäst när det är matchdag. Blä. Till råga på allt fick jag dessutom nöja mig med nackspärrshockey eftersom jag fick varva mellan tv:n och Photoshop. En lag på att skolan inte ska inkräkta på hockeyn vore en fröjd. Fortsätter det så här länge till så kommer det bli ett krav.

---

För övrigt fick jag och Den Blonda Häxan återigen höra mycket mer än vad vi ville om Stockholmsfjollans sexliv. Är det inte på fyllan som hon glatt förtäljer oss varenda miserabel liten detalj så är det högljutt och fnissigt i radion. Usch, nästa vecka hoppas jag att du pratar om ett något mer civiliserat ämne.

---

20 sugrör gick det åt. Helt förbrukade i onödan. Jag som är fattig student. Tid tog det också, och på den punkten är jag ännu fattigare. Av den anledningen så är blogga det absolut sista jag ska sysselsätta mig med just nu. Om fyra timmar ska övningarna i Photoshop och Illustrator vara inne och jag är, förstås, inte klar än.

Men, klockan 15.00 är skoldagen slut och då är jag ledig! Hurra!


Kommentarer
Postat av: Fjoll

Det var ju inte om mitt sexliv, det var om moodkillers!



Nästa vecka: bögtema! :D

2008-11-28 @ 14:26:42
URL: http://amorous.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...