Ja, vem är Markus Näslund?

Jag vet att det är fördomsfullt och lite illa kanske, men jag kan inte rå för att jag bedömer folk utefter mina egna principer och värderingsmätare som bland annat innefattar allmänbildningsnivå mätt av mig själv. I min morriga värld hör det absolut till allmänbildning och sans, vett och förnuft att ha lite koll på stora svenska idrottare. Har man inte det faller man genast och då hjälper det inte hur bra personen än är i övrigt.

När det var OS i Turin och hälften av mina klasskompisar inte ens var medvetna om att OS pågick led jag oerhört och det är få gånger jag varit så oerhört besviken på mänskligheten och vart den här världen är på väg. Det var verkligen riktigt illa.

Jag är ett stor fan av Isabella Löwengrips pojkvän Nils bloggande (ja och Blondinbella också). Nils blogg Storstadspojken är hutlöst rolig och precis min humor. Dessutom kommer han ju från Övik så det klart han får ett plus redan där. Nu handlade det här dock inte om honom, utan om de som kommenterat hans blogg. Jag vet inte om de skämtar (det hoppas jag) men de frågar sig vem Markus Näslund är. Kan det vara en kändis i "bondetown" Övik tro? En stor profil? Hm...

Kom igen, snälla världen. Okej om man bor i Sudan och inte vet vem Markus Näslund är, men om man bor i Sverige så borde man väl ändå veta detta, hockeyintresserad eller inte. Jag är liksom inte ett dugg intresserad av vänsterpartiet, men nog vet jag ändå vem Lars Ohly är. Lite koll får man ju ändå se till att ha på sin omvärld, vare sig man vill eller ej.

Nu, dags för tredje perioden. Heja MODO! Gött, nu fortsatte Molinder målskyttet! Mums!


Kommentarer
Postat av: Mike

Men sen kom Abbott o tystade ner Swedbank arena, totalt orättvist men jag är sjukt nöjd med 3 nya poäng :)



Nice blogg förresten!

O klart man vet vem Näslund är, han är o har alltid varit grym :D

2008-11-02 @ 01:54:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...