"Jag hatar Foppa och jag är en vekling"




Detta påstod MSN att jag sa (till mig själv?) i torsdags. Jag undrade så klart vad som hände. Sannolikheten att jag skulle säga detta är väl ungefär som att Homer Simpson skulle sluta dricka öl och säga d´oh. Under tiden som jag undrade vad som hände och räknade sannolikheten i procentandelar så undrade alla andra om jag hade en personlighetsklyvning.

Så, i torsdags var jag var övertygad om att någon hade hackat MSN och jag lovade ju en uppdatering på det. Nu har det dock kommit fram att det inte var någon hackning utan ett litet sadistiskt "skämt" för att få mig ur balans. Nog för att jag har humor, men när MSN hävdar att jag sitter och skriver att jag hatar Kung Forsberg och att jag är en vekling så kan ni ju förstå att jag blev minst sagt livrädd. Till och med jag var orolig över att det var dags att ringa psykakuten en gång för alla.

Men, nu var det som sagt ingen fara och jag ska istället koncentrera mig på skolarbete de luxe. Det känns mindre bra. Men vad som känns bättre är att Murke är duktig och inte har choklad, medan jag inte är duktig och har choklad. Vi vet ju alla att duktiga flickor inte är något att ha.

---

Igår blev det ju ingen seger för MODO. Ibland hatar jag hockey. Fy. Gud vad det sved. Det kändes som en sådan där stavmixer rätt i hjärtat. Jag hatar sådant. Men, hej och hå. Att Rögle toppar tabellen är ganska roligt ändå. Ungefär som när Stockholmsfjollan kräktes och det tog oss en timme att gå hem i kylan och jag fick ta hand om henne. Lite roligt liksom, men ändå inte.

---

Men i alla fall, det här har ju öppnat ögonen för mig om att man faktiskt kan bli hackad. Så om "jag" plötsligt  skulle skriva till er att jag hatar Kung Forsberg, så behöver ni inte ringa akuten och be dem hämta mig. Det är alltså inte jag som skriver detta. Detsamma gäller om det skulle komma kärleksfulla sms där jag avslöjar lite för mycket, är lite för kärleksfull (typ skriver kram) och lite för vek. Då är det heller inte jag utan då är det med största sannolikhet så att hackaren kommit över även min röda kompanjon.


Kommentarer
Postat av: Fjoll

Haha, jag hade nästan förträngt det ;)

2008-11-02 @ 17:04:19
URL: http://amorous.webblogg.se/
Postat av: Sandra

HAHA! men det där med msn är ju nått den andra kan skriva in så är det du som skriver? kolla i konversationslogg eller där man ser det i skrift utan smilisar osv :)

2008-11-04 @ 06:30:36
URL: http://bissje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...