Utrensning är bra

Jag satt och rensade bland gamla mail och hittade ett trevligt videoklipp som verkligen värmde upp i kylan. Peter Forsberg och Dan Hinote surrar lite om lockoutsäsongen.



Se klippet här!


Nu saknar man Hajnowten ännu mer i MODO och Avs och framförallt så saknar man förstås The God. Men, nu ska jag inte gräva ner mig över det. Hoppet lever ju så än kommer inte världen sluta snurra.

---

Per Ledin är ju inte min personliga favorit direkt, men att han spelar med bruten fot gör att han klättrar några trappsteg måste jag ju erkänna. Hockeykärlek är fint och beundransvärt och hedersamt.

---

Förresten så har jag fått ryggskott, så jag tror jag ska förpassa mig till sängen istället för att lyssna när Macke möter sitt gamla lag (på tal om att inte låta skador stoppa hockeyn...) . Jag hoppas på vinst för Sedinarna. Näslund får dock gärna göra några mål. Hm... Jag vet inte om jag kanske ska stanna uppe ändå och lyssna på matchen istället för att lägga mig. Det kommer nog bli en bra match och det känns värt det att sitta uppe. Men, jag kanske kan drömma om lite hockeymagi av Kung Forsberg istället. Så skolan inte blir lidande.


Kommentarer
Postat av: Fjoll

Du vet om att en av bögarna i Bonde söker fru, heter Peter Forsberg va? ;)

2008-11-20 @ 11:32:29
URL: http://amorous.webblogg.se/
Postat av: Linda

Åh, vad jag saknar dessa killar i MODO-tröjan. De skulle behövas nu!



och du tack för de fina orden du har kommenterat med, det värmer verkligen!



Hoppas allt är bra med dig, och jag beklagar sorgen :(

2008-11-20 @ 23:28:30
URL: http://persson86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...