Valvaka med Filip och Fredrik

Jag sitter och kollar på Filip och Fredriks valvaka. Mona Sahlins intågande föranledde en djup suck hos mig, men faktiskt så steg hon flera steg i mina ögon. Hon gillar Springsteen, och då har man ju faktiskt en hel del rätt trots allt.

Att Filip och Fredriks egna Obama-positiva åsikter får komma fram tycker jag känns härligt skönt osvenskt och alldeles underbart. Jag tycker det känns betydligt roligare när det blir partiskt och det enda jag saknar just nu är en svensk valvaka som är för McCain. Det hade varit pricken över i. Mer tabu kan man väl knappast vara i det här landet.

Men, mest av allt, så tycker jag det är oförståeligt att jag inte kan få börja klockan 12 imorgon istället för 9. Som mediatönt borde man väl definitivt få dispens för att följa presidentvalet. Men, för att lugna ner mig lite över att jag inte får ordentlig sovmorgon så ska jag ta ut min ilska på småyssel och noppa ögonbrynen. Jag har fått för mig att jag håller mig vaken bättre och tänker lite smartare på det sättet. Varför det? Den frågan tänker jag filosofera vidare över.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...