Enjoy the silence

Då åkte man på det eviga problemet igen. Nu sitter jag här och vet inte om det var jag som var den otursbringande och felande länken som gjorde att MODO åkte på stryk, eller om jag kan tillåta mig själv att se matcherna i fortsättningen. Illa att det blir förlust just när jag premiärtittar.

1-0 redan innan jag hann hitta rätt position i sängen bådade ju gott, men vad hjälpte det när Hv spelade riktigt bra och MODO gjorde det allt annat än bra. Men, ändock så måste ju Susse få lite beröm i vanlig ordning. När man ser ett MODO som inte alls känns riktigt på g och som dräller och har sig och inte får till något, så finns han där och sprider lite hopp om magi. Dessutom, det är väl bara att ta den här plattmatchen och lägga den bakom sig.

Nu inväntar jag att Colorados match ska dra igång. Stor lycka! Men jag måste säga att jag är trött. Det verkar som att 21 är den gyllene åldern där kroppen börjar protestera mot dygnet runt-vakenhet och det känns ju tämligen retsamt. Jag har ju skolan att tänka på klockan åtta dessutom, så det är nog bara för den morriga kroppen att bita ihop och härda ut. Efter skolan är det handla (igen! Jag måste lära mig framförhållning) och storstädning som gäller. Kvällen ska jag viga åt Idol.

---

Depeche Mode kommer till Arvikafestivalen. Kul, tycker jag. Inte för att jag kommer lägga pengar och gå, men ändå liksom. Kul.


Kommentarer
Postat av: Emma

Haha jaa det är bäst! Dom här är några gamla som jag hittade i nån garderob här hemma. Förstår inte vems dom är, för ingen av oss behöver den storleken. Men sköna är dom! (När dom inte åker ner) Haha!

2008-10-10 @ 06:30:49
URL: http://modoemma.blogg.se/
Postat av: murke

det är inte kul. det är absolut underbart =)

2008-10-11 @ 21:10:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...