Om jag blir miljonär på lotteri ska jag köpa plastikkirurgi

Idag har det inte varit min dag, på något vis.

Till att börja med så trodde jag, helt ärligt, att jag skulle dö av migrän. Detta var i klass med den gången jag hade stroke eller när jag fick en infektion i foten när det var skolavslutning och jag var tvungen ta blodprov. Eller den gången Kung Forsbergs mjälte sprack och jag kände samma smärta fast i hjärtat. Det var alltså riktigt illa. Dessutom innebar det att jag inte orkade ta mig till universitetet och lämna in en uppgift innan deadline, så då har jag haft ångest över det hela dagen.

När jag äntligen mådde lite mindre förjävla dåligt gick jag och handlade. Det gick smärtfritt till dess att jag var nästan hemma och kassen gick i sönder just när jag gick över järnvägen. Sjukt konstigt att jag inte hade köpt ägg som krossades, eller att jag inte blev överkörd av ett tåg.

Men, kvällens avsnitt av Grey´s Anatomy var ju tänkt att muntra upp mig så jag satte stor tilltro till det hela dagen. Med stor förväntan slog jag på tv:n, och upptäckte att Kanal 5 inte fungerade. Jag räknade till tio, men raseriutbrottet kom ändå. Som vanligt hjälpte det dock att bli förbannad. För ett tu, tre så fungerade det och jag var ofattbart glad. Sedan att Kanal 5 hade tekniska problem så man missade en del får jag väl stå ut med tills på söndag när reprisen kommer.

Så nu jävlar. Imorgon (idag?) ska det minsann bli min dag!

Nu ska jag lyssna på Jumper! För några år sedan försökte Fröken Bitter få i mig vetskapen om deras storhet men jag fnyste bara åt henne och tyckte det var dagismusik. Men nu har jag kärat ner mig och därför går Miljonär just nu på repeat.

Jumper - Miljonär




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...