Steeplechase är inte min grej

Jaha, det blev ju som det blev. Choklad hjälpte visst inte och det ser därför ut som att jag får återgå till chips i fortsättningen. Eller kanske var det strumporna? Nej, jag ger dem en chans till tror jag. Mycket trevligt var det i alla fall att Mats Zuccarello Aasen och Thomas Enström fick näta och att jag lyckades bygga en fin och estetiskt tilltalande pyramid av chokladrutorna innan jag stoppade dem i munnen.

Varför jag ägnar mig åt att bygga pyramider av choklad när det är hockeytime? Så här är det: Jag har inte Canal plus/säsongskortet och lider. Men det är på ingång att bli inskaffat. Problemet är bara att jag drar mig för att ringa någon Com Hem-nisse eftersom jag på förhand vet att han eller hon kommer skratta ut sig av mina frågor och oförmåga att förstå tekniska termer. Så nu sitter jag och samlar mod till detta.

Jag fick alltså lyssna på webradion istället och det var ingen trevlig upplevelse. Så fick jag genomlida även  Stanley Cup nu i våras/somras så jag visste ju vad jag hade att förvänta mig. Det var därmed inga höga förväntningar jag hade när jag skulle lyssna. Men jag blev ändå besviken. I princip fem gånger i minuten fick webradion något fnatt och rösterna vreds om till långsamma monsterljud vilket gjorde att det var omöjligt att höra vad de sa. Därmed missade jag i princip allt. Dock lyckades jag ändå höra hur partiska kommentatorerna var. Men, men, nu ska jag inte gnälla på det. Man ska ju inte kasta sten i glashus.

Förresten så gjorde jag en liten ändring i inlägget Elitserien säsongen 08/09. Jag la till ett "Hoppas jag" efter kommentaren om att jag inte tror att Jaroslav Hlinka och Jan Hlavac kommer vara fullt lika skickliga som Tony Mårtensson och Mattias Weinhandl var förra säsongen. Att tippa LHC femma, bakom FBK, är kanske att ta i men lite känsla ska man gå efter. Och Majk, jag vet att det låter lite krystat med att Rögle skulle klara sig från absoluta botten och att det istället blir Skellefteå som hamnar där, men jag tror faktiskt det. Bra värvningar, helt klart, men jag tror de kommer slå hårt i form av de förluster de har.Trots det är laget kanske ändå bättre än Brynäs och Rögle, men magkänslan säger att det är Skellefteå som blir sist.

---

För övrigt känns det lite knivigt med att få ihop uppgifterna samtidigt som jag ska hinna plugga på till måndagens tenta. Jag ska göra klart artiklarna om London, piercingar och bilar samt fixa färdigt en broschyr om Mittuniversitets utbildningar på MKV, planera min examinationsuppgift och plugga järnet inför tentan. Dessutom ska jag hinna med att leva och även att gå ut med soporna som står i hallen och har väntat ett tag nu.

Ja, jag vet att tiden är detsamma för alla och att livet är svårt och består av hinder. Men jag vill inte ha hinder, jag vill ha slätlopp.


Kommentarer
Postat av: Foppalina

Jag såg matchen igår då vi har skaffat Canal Plus-paketet lagom till att säsongen började. Det var ju ingen höjdar-match. De började ju inte spela hockey förrän i tredje med undantag för några glimtar i andra. Du missade inte så mycket, om man så säger. Vi satsar på nästa match istälet.

Kram

Foppalina

2008-09-19 @ 17:44:49
URL: http://metrobloggen.se/foppalina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...