"Bara topparna! INGET mer!"

Om två timmar ska jag iväg och klippa och färga håret. Äntligen! Jag har lovat mig själv att slå på stort och be om att få cirka 15 centimeter avklippt, men vi får väl se hur det går med det. Som vanligt slutar det väl med att jag med mord i blicken klargör för frisören att det bara är topparna som gäller.



Det finns en del att ta av, och det slitna måste bort.
Men ändå. Det är psykiskt jobbigt att se håret klippas av.


Men innan dess ska jag lyssna på Stones och försöka utse deras bästa låt. Start Me Up och Satisfaction tycker jag inte gills eftersom de är i en överglänsande division. Herr Trötter har dessutom redan utsett Fool To Cry till bästa myslåt. Men jag tänker inte ha några kategorier, utan här gäller det bara en enda kategori; bäst-av-alla-punkt-slut. Inte lika lätt som med hockeyspelare men det här ska nog gå. Det känns skönt att jag har fullt upp med att fundera över detta och därmed inte har tid att ägna mig åt studier som det egentligen var tänkt att jag skulle. Det hade ju varit illa om jag suttit sysslolös och därmed tvingades ta tag i pluggandet.

Ikväll är det hockey och mitt schema för kvällen ser ut på följande vis: Hockey, äta glass, beundra mitt hår och äta mer glass. Blir det en lucka där så är det tänkt att panikplugga eftersom det skulle ha gjorts för länge sedan. Men nu är det sol och då känns det lite som att det ordnar sig ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...