Grattis Blonda Häxan!

Usch vad jag sliter med att hitta snygga, vettiga och användbara typsnitt. Men nu skiter jag i det. Nu måste jag ju gratulera världens bästa Blonda Häxa som fyllde 23 år i går, 2 augusti. Och be om ursäkt för det simpla sms:et.

Stort grattis gullefjun! ♥


Den Blonda Häxan skippade palestinasjalen när vi skulle se U2. Bra tänkt, tyckte jag. 

Och HÄR är ett filmklipp från Stuck In A Moment, Häx-Käxets favoritlåt. Som bonus visar hon upp sig själv också (cirka 1,30 in i klippet) på hetaste möjligaste vis och pratar lite skön värmländska. Ja, jag blev sugen.

För övrigt: Observera att jag lyckades ladda upp det helt själv och att jag anser att ingen hade tagit skada av att bild- och ljudkvaliteten hade varit aningen väldigt mycket bättre. Men kameran var nog som jag. På scenen, mitt framför oss, stod U2. Mina gudar. Huvudet var inte helt klart, det snurrade på ganska bra. Allt var väldigt, väldigt stort och omänskligt. Ungefär så var det nog för kameran också, och han gjorde nog sitt bästa ändå.

För övrigt 2: Majk, du är världens bästa bror. Tack. Igen.

Ja, den här typen av kärleksfulla inlägg med hjärtan och grejer blir det inte ofta, men nu kände jag för att visa den sidan lite som en snygg uppladdning inför min stundande Beck- och westernkväll.


Kommentarer
Postat av: Häx-Käx

Man tackar! En klar bättring jämfört med sms:et ;)(Bortsett från att jag ser ut som en surrikat på bilden då...)För övrigt så tror jag att Bono verkligen hade uppskattat min palestinasjal, sådeså!

2009-08-04 @ 16:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...