Kolla in mitt hår!

Usain Bolt. Som Lennart Juhlin sa, det är svårt att hitta på tillräckliga superlativ för den mannen. Därför gör jag heller inget försök utan riktar in rubrik och inlägg på mig själv och mitt... ni vet.

För nu har jag kollat, kikat, tittat och glott ... In i minsta detalj har jag inspekterat nyansen på mitt hår på bilderna här nedan, och ni ser väl ni också?




Stiligt är det inte. Men det ska bli! Fråga: Är Ems två meter lång på bilden eller?


Ja, det kanske bara är kameran som gör det. Ja, ingen annan hade så mörkt hår som kameran ville visa. Och ja, kameran ljuger säkert. Men ni ser ju, jag är inte blond längre! Väl?

Det ska jag fira med så mycket blond dumhet det bara går. Men först blir det lite mer jobb, samtidigt som jag oroar halvt ihjäl mig över Jojjon som flyttar till Oxford i dag/i går. Jag kommer sakna henne, det kommer jag. Men mest kommer jag njuta av att jag är brunett, eller blonette som det visst heter.

---

Hockeypeppar sakta och säkert. Nytt för i år. Kommer blir kanon! Är redan kär i värvningarna av Tomas Mojzis och Josh Green. Hoppas och tror på en lång och passionerad förälskelse.

---

Hade ett "good talk" med Ems i går. Kändes som att lite föll på plats. Lite så där att lite föll på rätt plats. Lite så där så att det känns väldigt mycket bättre, redan nu. Tack för det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...