"Man kommer aldrig att veta. Man blir aldrig säker."

Piggelin är klok som en bok, och Murke försöker så gott hon kan. Jag också. Känns bra och stabilt.

Första skoldagen i dag och det känns som att socialpsykologi är rätt grej för mig. "Sociologer är såna som retar gallfeber på sin omgivning genom diskussioner om allt och inget och som alltid frågar 'Varför då?', 'Nej men varför?' och 'Men varför måste det vara just så då?'. Ja ni kommer nog att märka."

Ja, där är ju jag redan och det där har jag märkt sedan barnsben. Dessutom var Murke snabb att påminna mig om hur påfrestande och jobbig jag är. Det tackar jag för.

Varför läser jag då socialpsykologi när jag ju ska bli sportjournalist? Ja, det hade man ju kunnat fundera över, men nu fick man ju halva svaret i citatet här ovan. Den andra halvan beror på annat.

---

Egentligen är jag inte speciellt sugen på att säga att det gick bra för MODO i turneringen i Schweiz, för de vann ju faktiskt inte. Men man kan inte alltid hålla på sina principer, så därför måste jag säga att det tycks ha gått alldeles utmärkt. Bra målvaktsinsatser av alla tre, stabilt försvar och bra inställning samt en fot som tycks ha hållit sig i skinnet (och på rätt plats i skridskon) är tillräckligt för att jag ska tjoa och hurra.

---

Jag trodde ju i förra veckan att Hydro var borta och att det var en ny mack nu. Men mina förhoppningar om lite billigare skit uppfylldes aldrig. Det var samma gamla Hydro till samma dyra priser. Det är i sådana lägen jag saknar Arvika Big City och OK/Q8.

---

Msn-konst:



Vackert. Ser ni vad det är?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...