Bena går åt rätt håll

Okej, inga glädjeskutt över Kung Forsbergs frånvaro, förstås, men i övrigt så börjar saker och ting bli ordentligt mycket ljusare.

Vi såg Flickan som lekte med elden i fredags. Sådär, blir betyget. Ettan var bättre och nu är det bara att hoppas att trean ror hem detta. På onsdag blir det nämligen Luftslottet som sprängdes på bio och jag vet inte vilket jag ser mest fram emot; att få se uppföljningen eller att agera elak och skyhög pinsamhetsfaktor. Tur att jag får både och. Ännu mer tur är att jag har min sämre hälft att hålla i handen så jag förhoppningsvis slipper att bli portad om skriken blir alltför högljudda. Frågan är dock hur man frivilligt kan vilja se en sådan film på bio med mig?

Undrar dessutom om jag är den enda i den här världen som blir rädd av att se Beck? Jag hade inte sett filmen Öga för öga tidigare, men jag var rädd hela filmen igenom. Ett knivmord i Sundsvall och utskurna ögon? Ingen bra kombination för min del. Jag satt och höll för ögonen mesta tiden utav filmen, vilket ju är synd eftersom det var en riktigt bra film.

Mycket filmsnurr, så nu får det räcka. Jag ska skriva en jobbtext och därefter ska jag ta itu med skolarbetet. Sedan blir det NHL för hela slanten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...