Bevis på att jag inte fallit över kanten

Jag, och tja de allra flesta i min omgivning, har ju varit lite smått oroade (vissa mer än andra, jag själv tillhör kategorin andra) över min köphets och att jag nog trillat in i shoppingberoendet på allvar. Men än är jag inte där.

Jag satt just och funderade på att att ta ett lån och sedan lägga ett bud på Hejduks och Nashs tröjor från All Star-matchen i NHLs auktion. Men jag lät bli. Strongt, skickligt och storslaget.

Detta gjorde mig på osedvanligt humör så jag beslöt mig för att beställa Desperate Housewives säsong tre samt att jag ska unna mig ett par jeans med mudd från Cubus imorgon. Det är jag väl värd efter den här självdisciplinen samt gårdagens hets med Svenska Spels sändning (som inte blev någon sändning på min dator) och i övrigt nedsänkta humör.

---

I övrigt så älskar jag Fröken Bitter och skulle göra i princip vad som helst för henne. Till och med nästan att ta en kula för henne.


Kommentarer
Postat av: Emma

duktigt marie , duktigt ! jag har inte köpt ett plagg på ... flera dagar nu. men då satt jag oxå framför diverse hemsidor igår och dreglade så mycket så jag fick sätta på mig en haklapp. då vet man att det är dags att shoppa va ?

2009-02-06 @ 08:42:21
URL: http://emmaeliz.blogg.se/
Postat av: murke

hej hopp



vi har som sagt varit lite oroliga här i norge, inte över ditt shoppingberoende utan helt enkelt över VAR DU ÄR! Nästa gång msn krånglar får du nog skicka ett sms, för jojj blir så hemskt uppskakad..



hörs ditt lilla klägg!

2009-02-08 @ 19:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...