Bortsovande och hårirritation

Helt sjukt. Typiskt mig. Jag, jag-som-inte-sover-eller-i-alla-fall-aldrig-på-natten, sover bort All Star Skills competition som jag hade laddat för! Istället vaknar jag upp nu, vilket det inte finns tillstymmelse till nytta med eftersom jag är alldeles för sur för att orka ta tag i något vettigt (läs: skolarbete eller städa).

Min bedrövelse till trots, först MODO-förlust och att sedan missa All-Star jippot, så har jag insikt nog att inse att det är något som är fel. För den som innehar lite mer minne än en guldfisk vet att jag även sov bort hockey förra veckan. Diagnos av detta? Jag vet knappt om jag vill veta.

Och som en parantes (men ändå en viktig sådan) så vill jag påpeka att åt det här hållet är färgen jag vill ha på mitt hår:


Bild: Frilla

Eller åt Chelsey Davy-hållet. Men det finns ju noll bra hårbilder på henne.

Men uppenbarligen så tycks mitt rufs vara bemannat med diverse små brunettroll och röd/orange/gula soldater som direkt tar död på all typ av snygga blonda nyanser. Kul gener.

I övrigt har jag inte så värst mycket att gnälla över den här lördagskvällen, eller ja söndagsmorgonen. Men hockeyn svider fortfarande och därför blir det lite Macahan som plåster på såren. Indiansug, så det blir The Enemy, avsnittet med Vargtass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...