God I need your help tonight

Jag sitter och råhåller tummarna för FBK. Det är kanske lite svårt att tro, men med tanke på att de möter Timrå så finns det inte mycket annat (mer än MODO-vinst ikväll) som skulle kunna förgylla den här lördagskvällen så mycket som att Färjestad vinner. Man märker dock att FBK och jag inte är särskilt tighta. Givetvis släpper de till och Timråtattarna kan gå från 0-4 till 3-4. Typiskt kaffelaget att inte kunna unna mig att vara lugn, sansad och lycklig matchen igenom.

---

Jag har många favoritlåtar, och diverse U2-låtar finns förstås i överflöd på den listan. Jag har många gånger försökt utse en enda favorit, men det har aldrig gått. Men ju mer jag tänker efter, desto mer tror jag att Miracle Drug nog faktiskt toppar listan som den allra största favoriten. Sett som överlag-lista alltså. En lista över favoritlåtar i alla väder och tillfällen. Nåja, det där är något jag kan fundera vidare på en annan dag. Nu gäller det att Timrå inte kvitterar.

---

Fönstershoppingen igår förvandlades till shopping. Brist på karaktär, äckligt påtahligt shoppingberoende och usel självdisciplin? Ja, det är nog mitt mellannamn. Men egentligen räknas det knappt eftersom jag fyndade. En kofta och en tunika/klänning från Gina Tricot och för detta fick jag betala 98 kronor. Det tyckte jag var värt att bryta mot shoppingförbudet. Det var ju ändå fredag.

HEJA MODO! (Och FBK!)


Kommentarer
Postat av: mikenomad

J-a Modolid, hoppas ni förlorar ikväll och senare åker ner i AS! Forza Timrå!!

2009-01-24 @ 19:44:53
Postat av: Morran

Mikenomad: Men det gör vi inte. Jag är nyfiken på ditt namn. Mike nomad som i ordet nomad eller Mike no mad? Eller kanske något helt annat?

2009-01-25 @ 04:23:45
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...