Right on time

Efter en total plugghets utan någon som helst sömn eller tillstymmelse till energi och tankar på annat så är det äntligen över. Idag klockan tre var en av de skönaste stunderna på länge. Vilken fröjd det är att få lämna in stora arbeten just i tid innan deadline och bara få känna sig... färdig.

Okej, det blev förstås inte perfekt på långa vägar eller ens särskilt bra. Min kära bok saknar baksida och bilderna är inte behandlade eller något, men det är i alla fall inlämnat och man kunde för en stund få slappna av lite. Dessutom lyckades jag med konststycket att stilla min klåfingrighet och vi kunde därmed dessutom lämna in den andra uppgiften i tid utan något som var vare sig trasigt, tilltrasslat eller allmänt "Jag råkade bara"-aktigt. Tummen upp för det! Högsta betyg också till Terror som är ett exemplariskt moraliskt stöd i alla situationer som jag vill klösa ut ögonen på Indesign/Illustrator/Photoshop/datorn i allmänhet och ge honom en käftsmäll. Då finns hon alltid där och ser till att jag slipper bli betalningsskyldig. Sådant är alltid tacksamt i min värld. Till den kategorin hör också hur mycket jag uppskattar att inte bli utskrattad när jag dyker upp i sömnen och i träningsbyxor storlek alldeles för små som slutade en bra bit ovanför ankeln och ackompanjerades av två olika strumpor som förstås syntes i all sin prakt. Då är det skönt att Malla lugnar och peppar med orden "Haha, men se mig då, jag är lika ful jag". Sådant värmer.

Imorgon är jag mer eller mindre i princip ledig. Vi ska förbedera inför våra presentationer på fredag, men tiden är helt upp till oss själva så det är som att vara ledig. Jag tänker ta tillvara på tiden och helt enkelt rå om mig själv. Inga måsten, bara nöjen. Det jag hittills tänkt ut är att äta glass, lyssna på Stones och försöka lära mig att blinka med bara högerögat utan att tungan lägger sig i. Känns som att det lär bli lite sovmorgon också

Fredag - heldag med redovisning och därefter stan. Lördag - Värmland. Nu blir det En ung Jane Austen (den får en halvtimme på sig. Är det för illa byter jag till Macahan) och lite hockey.


Kommentarer
Postat av: Broder

Snart slut på friden..

2009-03-19 @ 13:11:44
Postat av: Em

Gillade du filmen?

2009-03-19 @ 13:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...