När man trodde att man hade sett allt ...

... Så överraskar jag med århundradets händelse:





Har jag bakat?

Ja, det här höjer förstås på ögonbrynen betydligt mer än mycket annat. Nuförtiden är det ju sällan man förvånas av saker och ting i världen, men att jag skulle ha bakat är faktiskt en sån sak som man inte bara rycker på axlarna åt.

Men tyvärr, givetvis har jag inte stått och bakat dessa. De kommer från Hemköp, fyra stycken för ynka 15 riksdaler. Supergoda och dessutom hockeyvänliga visade det sig. De här fina egenskaperna till trots så finns det något som slår högre, nämligen det faktum att de ser hemmagjorda ut. Upplagda på ett fat så här så tror man att det är jag som är en mästerbagerska och som lyckats med det här.

Detta gör att mitt värde som värdinna kanske kan gå från minus till plus utan någon större ansträngning. All typ av liknande prestigehöjningar tycker jag är intressanta. Sånt som ger mycket men med minimal arbetsinsats, så att säga.

---

Imorgon är det målgruppsanalyserande som gäller på morgonen, därefter föreläsning och sedan är det uppladdning inför matchen. Tre Kronor-Canada; hockeyporr i sin renaste form och med orgasmgaranti. Det blir en väldigt fin tröst för hockeyerotiken jag missade i måndags när Sidney Crosby och Alexander Ovechkin bjöd på drömmatch med varsitt hattrick. Att sånt händer. Och att jag missar det? Ja, skamligt.

Nu håller jag tummarna för Anaheim inatt.


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har faktiskt planer på att baka muffins idag.. Om jag orkar ;)

2009-05-08 @ 17:53:07
URL: http://ccm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...