"Det var inte jag, det var min kropp"

Murke, ursäkternas okrönte kronprinsessa. Drottningen kan ni ju alla lista ut vem det är.

Häromdagen köpte jag en somrig klänning från Gina Tricot, skickade efter lite böcker från Adlibris och nu blev det ett par jeansleggings från Only/Mandel Design.



Bild: Mandel Design


Trots detta så vill inte min köplust ge med sig. Jag börjar seriöst att fundera över om jag lider av något som gör att jag tror pengar ska ta död på mig om jag inte genast bränner dem på det ena eller det andra. Detta bådar inte gott. Men å andra sidan, hur ofta gör det egentligen det? Ja, inte är det ofta. Bitterheten har talat.

Men mina tankar inför Tre Kronor-Canada är i alla fall lite bättre. Eller ja, någorlunda åtminstone. Jag har utfört VM-ritualerna och känner mig peppad till tusen. Heja!

Dagens miss: Ingen VM-final för min kärlek John-Michael Liles. Avdelning: Händelse som hade frambringat tårar om jag hade haft fungerande tårkanaler.
Dagens hiss: Blixten. Rolighet och elakhet personifierad. "Pappa har ju fått parkinson, så jag köpte ett plockepinn till honom. Haha, nu kan han inte vinna. Ta den då pappa, ta den, han har inte en chans."

45 minuter kvar nu. Jag ska ladda med lite hopprep.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...